Milenku Gott (†80) tajil 12 let: Nesměl se prozradit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Milenku Gott (†80) tajil 12 let: Nesměl se prozradit!

Karel Gott (†80)
Karel Gott (†80)  (Foto archiv J. Kovaříka, ara)

Není žádným tajemstvím, že byl zpěvák Karel Gott (†80) milovníkem krásných žen. Těmi osudovými však nebyly pouze matky jeho dcer. Život mu ovlivnily i ty, o kterých se dlouho nevědělo. Až samotný Mistr prolomil mlčení.

Národem milovaný a obdivovaný zpěvák býval pravidelně na očích, detaily ze svého osobního života si ovšem nechával pro sebe až do doby, kdy se rozhodl sepsat autobiografii, která vyšla před rokem pod názvem Má cesta za štěstím. O žádné skandály nikdy nestál, svůj milostný život si bedlivě střežil. Co nechtěl, aby druzí věděli, to si zkrátka nechával pro sebe, jako tomu bylo v případě vztahu s Kateřinou Vedralovou.

Marek Ztracený na poctě pro Gotta: Nemám trému, ale respekt

Video se připravuje ...

S fanynkou ho pojil vztah dlouhých 12 let. Na vyšší úroveň se ale dvojice nikdy neposunula, třebaže jeden z nich o vážnou známost jevil zájem. Jejich tajemné dobrodružství začalo v roce 1969. Tehdy, jak napsal slovenský web žena.pluska.sk, Kateřina zaklepala na Mistrovy dveře a šla rovnou k věci. „Karle, ráda bych vás lépe poznala,“ vzpomínal ve své autobiografii Karel Gott. Imponovala mu její odvaha a upřímnost.

Vztah bez větších závazků fungoval, dokud Kateřině nedošlo, že by od setkávání se zpěvákem chtěla něco víc. „Tehdy pro mě něco takového ještě nepřicházelo v úvahu. Nesměl jsem před očima svého publika působit jako zadaný muž,“ uvedl Gott na pravou své rozhodnutí neposunout se s Kateřinou dál.

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...

Přestali se scházet a Kateřina nakonec odjela pracovně do Německa, kde se zamilovala do mnichovského makléře. Na Karla ale nezapomněla. Spojili se však už pouze jednou, a to když mu Kateřina oznamovala, že bojuje s rakovinou. Zákeřnou nemoc bohužel neporazila.



Přečtěte si
miroslava13
23. 10. 2022 • 11:18

už nechte toho samolibého staříka spát! Kdo dneska ví, že ty milenky jsou opravdové. Že si je nevymyslel, aby se prodávala jeho kniha? Já tedy nevím ale žádný krasavec nebyl, jen hezky zpíval! Tak mi nekazte zážitky z jeho zpěvu těma báchorkama-

Alva
23. 10. 2022 • 10:38

hanainge- už jste trapná, pořád dokola,jako kolovrátek,vy jste s nimi žila v jedné domácnosti?

nilud
23. 10. 2022 • 08:30

Karel Gott byl výborný zpěvák, ale jako člověk to byla přemalovaná lidská atrapa.

Dianthos
22. 10. 2022 • 23:50

Jsou ty bývalé milenky a milenci rádi, když o nich jejich bývalé protějšky píší ve svých slátaných pamětích??
Měli od nich souhlas zveřejnit jejich soukromí?
Štajdl, Žilková, Gott,.. musejí se na stará kolena chlubit svou promiskuitou v mládí?

hanainge
21. 10. 2022 • 15:49

Výše uvedený článek není pravda, protože je fakt, že Kateřina Vedralová byla jenom fanynkou Karla Gotta a nic víc a manželka Ondřeje Havelky taky nikdy nebyla milenkou Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Zda Ivana Macháčková měla operaci nebo ne, nikoho nezajímá, protože to není důležitý a Ivana Macháčková je nula!!!

Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.