Dejdar z kola ven: Proč ho vyšoupla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dejdar z kola ven: Proč ho vyšoupla?

Martin Dejdar
Martin Dejdar (Profimedia)

Největší flám s Jiřinou Bohdalovou, který jakožto hlavní silvestrovský pořad vysílala Česká televize, způsobil na začátku roku mezi umělci pořádný humbuk. Zjistilo se totiž, že televize vystoupení některých protagonistů vůbec neodvysílala! Z flámu tak zbyla těžká kocovina, která mrzí...

Mezi »vystřiženými« umělci byla přitom taková jména jako Boleslav Polívka (72), Luděk Sobota (78) nebo Martin Dejdar (56). Poslední jmenovaný přitom exceloval jako Fany. Tedy hlavní hrdinka stejnojmenného filmu o retardované důchodkyni, za který dostala Jiřina Bohdalová (90) v roce 1995 Českého lva. „Jo jo, tak mě vystřihli. Inu, to je život. Každopádně mě to mrzí, zejména proto, že jsme to vystoupení vymýšleli rok,“ neskrývá Dejdar zklamání.

Hvězda Specialistů Martin Dejdar: V nových dílech přijdou zajímavé zvraty!

Video se připravuje ...

Sama ČT přitom tvrdí, že inkriminované scénky se do pořadu pouze nevešly a odvysílá je v náhradním termínu. Martin aspoň pověsil na Instagram snímky parádní masky, na které několik lidí pracovalo několik hodin zbytečně.

Martin Dejdar skoro nemůže chodit: Zánět Achillovky samoléčbou zatím jen zhoršil! Co si způsobil?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.