Film a nyní opravdový basketbalový zápas: Piškula opět pod košem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Film a nyní opravdový basketbalový zápas: Piškula opět pod košem!

Prosinc 2018 Piškula v reálném zápase proti týmu s názvem Kelti.
Prosinc 2018 Piškula v reálném zápase proti týmu s názvem Kelti.  (Foto: Alexandr Malachovský a Jakub Pláteník)

Herec Zdeněk Piškula (20) nehraje basketbal jen ve filmu Zlatý podraz, ale občas na něho můžete narazit i při exhibičních utkáních.

O víkendu zamířil s kolegy ze Zlatého podrazu Jiřím Vojtou, Martinem Klapilem a dalšími do Nového Strašecí, kde nastoupil proti týmu z kategorie U13 Kelti Nové Strašecí. Čekala na ně předzápasová světelná a hudební show, soutěže s dětmi z mladšího týmu U11 a hlavně regulérní basketbalové utkání na 4x10 minut. Výsledek 72:72 udělal radost všem, jak Keltům, tak i hercům.

„My jsme rádi, že jsme konečně aspoň remizovali,“ usmíval se po utkání Zdeněk Piškula, který basketbalu doslova propadl a v Novém Strašecí nastřílel 20 bodů. „Chodím hrát jednou týdně a miluju, když míč propadne obroučkou a mlaskne síťka. Ten zvuk je prostě úžasný,“ řekl Zdeněk Piškula, který si utkání ve strhující atmosféře náramně užil. Stejně tak i malí basketbalisté z Nového Strašecí.

„Pro děti to byl krásný zážitek. Na začátku byly nervózní, ale pak je každá minuta nesmírně bavila, a dostali tak předčasný vánoční dárek,“ shrnul basketbalovou exhibici za strašecké Kelty jejich trenér Jaroslav Bílek.

 Fešák Zdeněk Piškula si užíval na Bali: Ale bez přítelkyně!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.