Zoufalá Abbasová: Karanténa jako u Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zoufalá Abbasová: Karanténa jako u Gotta

Lejla Abbasová
Lejla Abbasová (Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, Nguyen Phuong Thao, ara)

Lejla Abbasová (38) je v jednom kole. Moderátorka před časem porodila dvojčata a má plné ruce práce. Kromě dvojčátek se totiž ještě stará o dceru Iman a syna Davida. A aby toho náhodou nebylo málo, o slovo se přihlásily dětské nemoci!

Období chřipek je v plném proudu! Své o tom ví nejen zpěvák Karel Gott (79), ale také Abbasová, která s nemocí »zápasila« u svých dětí . O nejstaršího syna Davida a dceru Iman se během nemoci starala v přízemí babička a moderátorka se zatím věnovala v prvním patře dvojčátkům. „Aktuálně mám pohybu víc než dost, protože mi všechny čtyři děti onemocněly. A to ještě tak, že máme druhou nemoc během deseti dní,“ řekla webu Expres.cz moderátorka.

„První byly rotaviry, tak jsme pro jistotu museli separovat ty dvě starší od těch mladších. Já s mladšími byla v prvním patře a moje máma s nemocnými dole. A zatímco s rotaviry jsme zatočili, přišla chřipka, takže běhání je pořád dost,“ prozradila moderátorka webu.

„Iman je rok a tři měsíce, takže to beru tak, že mám vlastně trojčata. Což je fakt mazec, protože samotný člověk je zvládne jen těžko. Takže ze Žofína spěchám domů, protože hlídá jen maminka,“ řekla Abbasová webu Expres.cz.

Moderátorka se tedy díky čtyřem dětem rozhodně nenudí a má plné ruce práce. Co se péče týče, spolehnout se kromě své maminky může i na svého partnera Volkana Kaynaka. „Teď je zrovna na dva týdny pryč, ale jinak zastane úplně všechno, je to taková druhá máma. Má práci sice na druhém kontinentě a pravidelně odjíždí, ale když je v Česku, funguje na sto procent, protože je doma,“ pochlubila se moderátorka.

Na video s Lejlou Abbasovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.