Bebarová prozradila, jak se dává do rychtyku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bebarová prozradila, jak se dává do rychtyku!

Tereza Bebarová si ošklivě vyhodila koleno.
Tereza Bebarová si ošklivě vyhodila koleno. (TV Nova)

Tereza Bebarová (41) pečuje o své zdraví ve všech směrech. Dokonce vyhodila všechny krásné boty, které jí ničily nohu, a teď chodí bosa. Herečka si navíc na podzim ošklivě zranila koleno, což ji zcela vyřadilo z provozu a teď kvůli tomu prochází rekonvalescencí.

„Co se týče bot, měla jsem v botníku opravdu krásné kousky, utratila jsem za ně spousty peněz a úžasně jsem si zrychtovala nohy tak, že jsem se mnohdy, po celodenním chození, cítila fakt strašně. Nohy jsem měla oteklé, navíc trpím po babičce halluxy, a proto ty všechny úzké, sexy botky byly vyslovená tortura.

Tohle všechno mi odpadlo v okamžiku, kdy jsem začala chodit bosa, v zimních měsících v barefootových botách. Sice už asi moc vody nenahoním, protože výrobci bot na boso se zatím předhánějí v tom, kdo ušije ty nejhnusnější, ale i to se už pomalu začíná zlepšovat, a hlavně všechny klady, které chůze naboso přináší, bohatě vykompenzuje neuspokojený vkus,“ prozradila herečka pro komerční přílohu Blesku.

Při rekonvalescenci byla pro Terezu zásadní určitě rehabilitace, kterou jí zprostředkovává pan fyzioterapeut Vladimír Čajka z Medicentra na Chodově, ke kterému chodí skoro denně, takže už zná její nohu lépe než ona sama.

„Dále se nahřívám v infrasauně, co jsme pořídili domů, a pak, pro změnu, se nechávám tak třikrát čtyřikrát do týdne zmrznout v kryocentru na Praze 4. To je vám taky vynález, i na psychiku. Jsem toho živým důkazem, protože nesnáším zimu a dnes už si v těch sto dvaceti stupních pod nulou i zanotuju,“ svěřila se Bebarová.

Tereza Bebarová a Václav Svoboda v seriálu Ulice:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.