Líbí se ženám starší muži? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Líbí se ženám starší muži?

Fotografie
Fotografie (internal)

Obecně se má za to, že by měl být muž o něco starší než jeho partnerka. Co ale páry, kdy by manžel mohl být své ženě otcem? Opravdu ženy přitahují starší muži, nebo je v tom i něco jiného?

Začala chodit se svým šéfem...

„S Míšou jsem chodil už od fakulty. Myslel jsem, že jsme, jak se říká, spřízněné duše. Jenže ona se se mnou rozešla a začala chodit se svým šéfem, který je o třicet let starší než ona. Vždyť je mu víc než jejímu otci... Nechápu, co si spolu můžou povídat. Proč holky přitahují »staříci«?“ Patrik Cimrman, Praha

Otec, nebo sponzor?

Ženy, které chodí se staršími partnery, lze rozdělit do dvou skupin. První hledá u starších mužů chybějící otcovský vzor. Jde často o dívky z rozvrácených rodin. Takové však většinou nevolí muže staršího o více než dvacet let. Jejich vztahy mají často naději na delší trvání.

Druhé skupině záleží především na materiálním prospěchu. Starší muži mívají již zajištěné postavení ve společnosti a netrpí nouzí. Dovolená s vrstevníkem pod stanem u Máchova jezera je sice romantická, ale některé ženy prostě dávají přednost pětihvězdičkovému hotelu v Thajsku.

Zlatokopkám je věkový rozdíl lhostejný. Klidně začnou chodit s pánem, který mohl hrát kuličky s jejich dědou. Ačkoliv nás mohou dívky stále přesvědčovat o nezištné lásce, starší muž jednoduše musí mít peníze, aby mladici zaujal. Ostatně, kolik mužů žijících ze státního důchodu musí odhánět davy dvacetiletých krásek?

Mocná žena a zajíček

Bohaté a mocné ženy si většinou starší muže dobrovolně nevyberou. Naopak často volí mladé milence. Bylo tomu tak i v historii. Ruská carevna Kateřina Veliká se ráda obklopovala mladými gardovými důstojníky. Její favorit kníže Potěmkin byl o deset let mladší. Milenec anglické královny Alžběty I., hrabě z Essexu, byl dokonce o třicet čtyři let mladší než ona.

I dnes slavné ženy rády zaloví mezi zajíčky. Zpěvačka Lucie Bílá (45) si po o čtrnáct let mladším Noidovi našla nového přítele. Tentokrát je mladší o dvanáct let. Všechny tyto dámy však s přehledem strčí do kapsy Ivana Trumpová (62), jejímuž nejnovějšímu příteli, francouzskému modelovi Johnu Davidu Derymu, je teprve čtyřiadvacet.

Přečtěte si
nanela
23. 5. 2011 • 16:40

ale musí mít prachy a nebít lakomí jinak jsou to odporní a protivní staří dědci

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.