Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Karla Jarmara: Pečené vepřové koleno se špenátem a bramborovými noky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Karla Jarmara: Pečené vepřové koleno se špenátem a bramborovými noky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Do boje o 25 tisíc se samými zkušenými kuchařkami se pustil svobodný mládenec Karel Jarmar (31) z jižních Čech. A pořádně si věřil! „Vařím od svých 15 let. Odkoukal jsem to sám od mamky,“ kasal se Jarmar. Nakonec se ukázalo, že i mistr tesař se utne, a když si jeho hosté strčili do pusy špenát, začalo to pořádně skřípat.

Milovník české klasiky je vyučeným číšníkem, takže měl ke kuchyni blízko i při studiu. „Já prostě vařím rád. Každý víkend se scházím s přáteli, pro které připravuji vždy nějaké pochoutky. Nevadí mi vařit i celé dopoledne. Naučil jsem se díky tomu klidně vařit pro deset lidí,“ říká v současnosti profesionální řidič kamionu.

Do soutěže si také vybral české jídlo, které by na talíři ocenil každý správný chlap. Hovězí vývar se zeleninkou a fritátovými nudlemi, vepřové koleno se špenátem a bramborovými noky a na závěr zapečené palačinky s tvarohem a jahodami.

„Z české kuchyně nesnáším omáčky, takové ty univerzálky, tak jsem se rozhodl pro tohle. Ale udělal jsem chybu. Špatně jsem opral špenát a jim pak mezi zuby skřípal písek,“ říká Jarmar, který se raději dopředu ostatním hned přiznal. Přesto dámy Karlův kuchařský um okouzlil...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.