Ptáte se sexuologa: Sním o tom, že mě pořádně zbije! Mám se léčit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ptáte se sexuologa: Sním o tom, že mě pořádně zbije! Mám se léčit?

Fotografie
Fotografie (internal)

Nechci s ním spát, ale on si to vynutí. Je silnější. Třískne se mnou o postel a hrubou silou mě navede ke všemu, na co má chuť. A kdyby ne, vrazí mi pár facek…

A právě ty facky hrají velkou roli. Nejde jen o škádlivé plesknutí, ale pořádné facky nebo stisky, ze kterých se nemohu vymanit. Rozhodně si nebere žádné servítky. Když při tom použije pouta, šátky nebo třeba prostěradlo, aby mě znehybnil, a pak mě za případnou neposlušnost stejně potrestá, je to ideální. Může si pak se mnou dělat co chce, nutit mě i k tomu, co bych normálně nedělala…

Jde projev jeho nezpochybnitelné moci. Ten mě vždycky vzruší. Ten mě dostane. Ten mě zaručeně dovede k orgasmu.

A i když je orgasmus skutečný, rány jsou jen ve snu. Ten probíhá při běžném sexu s manželem.

Podobně popsala své sexuální fantazie, které ji vždy rozpálí a obvykle přivedou k vyvrcholení, čtenářka Nikola.

„Jsou to jen sny a já si tak úplně nedovedu představit, že by můj manžel něco podobného dělal. Nejde jenom o tom, že jsme spolu už nějaký ten pátek, ale nevím, jestli bych to v reálu chtěla od kohokoliv.

Připadám si tak trochu vyšinutá. Nevím, jestli nejsem nějak perverzní. Mám pocit, že všichni touží po něžném milování a já mám ve snech facky, nekompromisní stisky, bezmoc a trest. Tak dosáhnu zaručeně kvalitního vyvrcholení. Ne jen při takových představách, ale při nich stoprocentně.

Nejsou moje sny zabiják normálního sexu s manželem? Mám si najít sexuologa nebo potlačit sny?“ Ptá se čtenářka.

Sexuolog: Ženy se vzrušují i sny o znásilnění

Sexuolog Ondřej Trojan

Za své fantazie se nikdo nemusí stydět ani se ničeho obávat, v nich jsme zcela svobodní. Je taky běžné, že si k lepšímu vyvrcholení lidé představují něco, oč by v reálu ani nestáli - například není výjimkou, že si ženy představují třeba i znásilnění, ale pouze ve fantazii.

Tady není důvod k léčení. Ale možná by bylo zajímavé s partnerem si alespoň některé představy říci.

Ondřej Trojan, www.thklinika.cz

NEPŘEHLÉDNĚTE! Máte otázky na jednoho z nejuznávanějších českých sexuologů? Položte mu bez zábran jakékoliv dotazy, které vás trápí. Možná se zbavíte problému, který vás tíží, a přitom jeho řešení není tak komplikované. Možná získáte cenné rady, které obohatí váš sexuální život. Své příběhy či dotazy zasílejte na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz, do předmětu zprávy napište heslo sex.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.