Sex na dovolené! Jaké jsou milostné hrátky v Chorvatsku, Bulharsku nebo Itálii? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sex na dovolené! Jaké jsou milostné hrátky v Chorvatsku, Bulharsku nebo Itálii?

Je dokázáno, že na dovolené máme na sex větší chuť!
Je dokázáno, že na dovolené máme na sex větší chuť! (Profimedia.cz)

Čas dovolených se utěšeně blíží, lidé si vybírají, kam letos vyrazí, turistická střediska v oblíbených destinacích se připravují na nával turistů. Častou součástí takové dovolené bývá i »prázdninová láska«. Prostě na pláži potkáte svůdnou místní dívku nebo svalnatého plavčíka, a než bys řekl švec, je ruka v rukávu. Ovšem pozor! V každém koutě světa přistupují lidé k sexu jinak. Někde jsou puritánští, jinde naopak preferují drsnější hrátky. Z výsledků různých výzkumů pro vás Nedělní Aha! připravilo stručný přehled toho, co v které zemi můžete při milostných dobrodružstvích čekat!

Francie

Až 40 % Francouzů se v průzkumech chlubí, že zažili sex ve třech a více lidech. Máteli tedy rádi sex ve stylu »Čípak je to ručička, čípak je to nožička...« je Francie vaší zemí zaslíbenou. Není překvapení ani to, že 74 % Francouzů a Francouzek tvrdí, že milují orální sex. Ne nadarmo se mu říká francouzské milování.

Nizozemsko

Nizozemskou specialitou je sex na pláži. Písečné duny rozeseté kolem pláží fungují jako přirozená ochrana před zraky šmíráků. Při procházce mezi dunami tak dávejte velký pozor, kam vedou stopy. A když vám místní muž či žena navrhne procházku po dunách, můžete očekávat divoké sexuální dobrodružství.

Španělsko

Španělské dámy jsou hodně náruživé a horkokrevné. Sex s nimi je údajně jeden z nejlepších. Jenže 28 % z nich vůbec nepoužívá depilaci, takže vzhledem k tomu, že jsou pověstné nadměrným růstem chlupů po celém těle, se může stát, že pod šaty narazíte na pěknou »gorilku«. Pro leckterého turistu to může být docela šok.

Itálie

Místní muži jsou prý vzorem galantnosti. Pravda je trochu jiná. Jsou spíše pořádně vlezlí. Stejně jako u většiny středomořských národů je pro ně žena spíše zářezem na pažbě. Až 72 % italských mužů, kteří přiznali náhodný sex s turistkou, zároveň tvrdí, že o lásku jim rozhodně nešlo a podruhé už svou »oběť« vidět nemusí. Italské ženy jsou horkokrevné, pozor na plané sliby, které jim ve chvílích sexuální nepříčetnosti dáte.

Chorvatsko

Chorvati jsou při balení turistek nejpilnější v celé Evropě. Podle výzkumu má až 32 % chorvatských mužů zkušenost s náhodným sexem s turistkou.Při samotném sexu jsou Chorvaté obou pohlaví poměrně konzervativní. Nejoblíbenější polohou je totiž misionářská (53 %). Začít si něco s chorvatskou dívkou může být dost nebezpečné. Hlavně pokud má bratra nebo bratry. Sami na sebe muži příliš přísní nejsou, ale čest své sestry budou hájit i s nožem v ruce.

Bulharsko

V Bulharsku je častým jevem, že mladí lidé bydlí dlouho, někdy i celý život se svými rodiči. Nemají tak příliš prostoru pro intimní život. Využívají proto často parky a lesy. Hlavně si ale užívají v autech zaparkovaných na krajích lesů a na lesních cestách. Pokud tedy uvidíte auto zaparkované u silnice, radši neklepejte a neptejte se, jestli nepotřebují pomoc. Pokud ale máte pěkné velké auto vy, věřte, že především dívky vás budou mít velmi rády!

Další zvláštnosti z celého světa:

● Až 62 % Číňanek využívá při masturbaci mraženou zeleninu.

● V Rumunsku domlouvají matky svým synům sexuální zaučení u svých kamarádek.

● Indonéský svátek Pon se slaví sedmkrát do roka a pro štěstí je pokaždé potřeba pomilovat se s jinou osobou, než je váš partner.

● Až 58 % Japonců přišlo o panictví s prostitutkou ve speciálních hotelích určených pouze na sex. Tomu odpovídá i vybavení interiéru (vibrující postele ve tvaru srdce, nabídka erotických hraček atd.)

● Jihoevropané jsou sice údajně »kanci« co do počtu milování, ale jejich »nádobíčko« patří k nejmenším v Evropě. Průměr se pohybuje kolem 14 cm.

● Náhodný sex na dovolené přiznává asi 20 % Čechů.

● Asijské ženy se zpravidla neholí na přirození.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.