PRÁVĚ PROBÍHÁ! Problémy s erekcí, nechuť k sexu… Co s tím? Chat se sexuologem Ondřejem Trojanem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

PRÁVĚ PROBÍHÁ! Problémy s erekcí, nechuť k sexu… Co s tím? Chat se sexuologem Ondřejem Trojanem

Fotografie
Fotografie (internal)

Sex, sex, sex... Když se nedaří, život pak často za nic nestojí. Každého čas od času tíží problém týkající se jeho sexuality. Každého z nás občas něco trápí. A přitom mnohdy stačí jen zkušená odpověď, rada, a problém je pryč. Koho se ale zeptat? Ptejte se proslulého sexuologa MUDr. Ondřeje Trojana.

Sex. Když se nedaří, život pak často za nic nestojí. Každého čas od času tíží problém týkající se jeho sexuality. Každého z nás občas něco trápí. A přitom mnohdy stačí jen zkušená odpověď, rada, a problém je pryč. Koho se ale zeptat? Ptejte se proslulého sexuologa MUDr. Ondřeje Trojana.

Co napomáhá erekci anebo chuti na sex? Jsou to nějaké pilulky či rostliny? Pomůže vůbec něco? Možná ale problém žádný nemáte a jen vás zajímá, co jiné lidí nejvíce trápí, co muže a co ženy. S čím se chodí nejčastěji k doktorovi.

Na to se ptejte sexuologa, který bude do 10.30 hodin.

Odpovídat vám bude doktor patřící ke špičkám svého oboru!

MUDr. Ondřej Trojan je lékařem specialistou a soudním znalcem oboru psychiatrie a sexuologie. V oboru psychiatrie působí od roku 1983, jako sexuolog už dvacet let.

Klást otázky můžete ZDE !

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.