Sex shop už je i pro muslimy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sex shop už je i pro muslimy!

Fotografie
Fotografie (internal)

V Nizozemsku vznikl internetový obchod, který podle jeho provozovatele vůbec poprvé nabízí muslimům erotické zboží v souladu s islámským právem šaría. Uvedla to dnes agentura AFP.

„Za první čtyři dny navštívilo naše stránky asi 70.000 lidí,“ řekl devětadvacetiletý zakladatel projektu Abdelaziz Aouragh. Hlavním smyslem serveru je podle něj pomáhat manželským párům zlepšit jejich sexuální život.

Klienti si mohou vybírat v katalozích pro muže a pro ženy asi mezi 15 druhy výrobků, mezi nimiž jsou povzbuzující prostředky, lubrikační či masážní oleje a gely. Katalogy ale nenabízejí vibrátory a pornografické filmy či časopisy. Zboží je prezentováno střídmě a zaručuje halal, což znamená, že výrobky neobsahují složky zakázané islámem, mezi něž patří vepřové tuky nebo alkohol.

„Pokud neprodává sexuální hračky či podobné věci, ale zaměřuje se na krémy a oleje, které zlepšují život manželů, není třeba z toho dělat problém," reagoval na nový virtuální obchod místní islámský duchovní Abdul Jabbar. „Prorok Mohamed odpověděl na mnoho otázek ohledně sexuality," dodal imám.

(ČTK)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.