Můj sex s milencem! Hana: Nevěrou jsem vyhrála sázku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Můj sex s milencem! Hana: Nevěrou jsem vyhrála sázku!

Hana se jako svůdnice necítí.
Hana se jako svůdnice necítí. (Aha! – K. Kopáč)

Po dvou dětech už není postava paní Hany (29) ideální. Navíc v kolotoči mateřských povinností neměla příliš času na péči o svůj vzhled. A její manžel jí začal dávat najevo svou nespokojenost.

„Byla jsem na mateřské šest let v kuse. Za tu dobu jsem přibrala deset kilo. Navíc jsem si nechala ostříhat své dlouhé vlasy na krátko, protože je to praktičtější,“ říká Hana. Jejímu manželovi Vojtěchovi se však změny nelíbily. „Ani já jsem nebyla se sebou spokojená. Vojta, místo aby mě povzbudil, ještě mě srážel. Stále měl nějaké poznámky a litoval se, že už nemá sexy ženskou,“ vzpomíná Hana. Nakonec popichování vyvrcholilo hloupou sázkou. Vojtěch totiž prohlásil, že se vsadí, že by jeho ženu žádný jiný chlap nechtěl. „To mě vytočilo. Sice jsem se necítila jako nějaká sexbomba, ale ošklivá taky nejsem. Kdyby se mi nenaskytla příležitost, asi bych Vojtu nepodvedla, ale...,“ usmívá se Hana. Na oslavě narozenin své sestry se seznámila se sympatickým mužem. „Zůstala jsem s ním přes noc. Domů jsem se vrátila až ráno. Když se mě manžel ptal, kde jsem byla, klidně jsem mu řekla, že s jiným chlapem. Koukal jako puk,“ vzpomíná žena. Manžel jí nejprve vyhrožoval rozvodem, ale nakonec couvl. „Když zjistil, že bych ho skutečně mohla podvádět, raději se smířil s tím, že má doma »maminu«. A v téhle roli jsem šťastnější i já. Svůdnice není nic pro mě.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.