Můj sex s milencem! Kamila: Zneužíval mě vůdce sekty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Můj sex s milencem! Kamila: Zneužíval mě vůdce sekty!

Kamila už se sektou nechce mít nic společného.
Kamila už se sektou nechce mít nic společného. (Aha! – Martin Pekárek)

Seznámení s Davidem se stalo pro Kamilu (23) osudným. Mladík ji totiž zatáhl do sekty, kterou ovládal samozvaný guru. Kromě absolutní poslušnosti vyžadoval i sexuální otroctví.

S Davidem se Kamila seznámila, když se s ní rozešel její přítel a byla psychicky na dně. „Měla jsem pocit, že už nikoho nepotkám. David byl jako zjevení,“ vzpomíná. Na rozdíl od jiných mladíků byl prý duchovně založený a mohla si s ním povídat o věcech, které ji zajímaly. „Ani jednomu nám nevyhovoval na kariéru zaměřený konzumní způsob života. Stále jsme hledali způsob jak se povznést a otevřít se východní moudrosti,“ popisuje Kamila. Nakonec David prohlásil, že našel úžasnou skupinu, která jim pomůže. Dívka byla nejprve nadšená. „Ve skupině jsme hodně diskutovali a cítila jsem se tam bezpečně. Vedl nás guru, který si říkal Simha. To prý v sanskrtu znamená lev,“ říká Kamila. Skupina si pronajímala domek na okraji Prahy, kde se pořádaly společné meditace a přednášky. Simha Davida a Kamilu dokonce »oddal« v zahradě mezi kvetoucími stromy, civilní obřady skupina neuznávala. Pro mladou ženu to byl nejkrásnější den v životě a myslela si, že konečně našla místo, kam patří.

Že se děje něco divného, si Kamila začala uvědomovat při společných hodinách jógy. „Cvičili jsme nazí, protože tak prý lépe proudí energie. Simha kolem nás chodil a opravoval pozice. Nebylo těžké si všimnout, že se nejčastěji zastavuje u mladých holek a důkladně se jim »věnuje«,“ popisuje praktiky samozvaného vůdce Kamila. Osahávání jí bylo nepříjemné, ale vzepřít se nedokázala. „Kdo nikdy nebyl v sektě, nepochopí. Vymývání mozků je prostě dokonalé. Skupina vás přesvědčí, že všechno, co se děje, je normální a problém je ve vás. Simha si dával dobrý pozor, aby všem členům bylo víc než osmnáct a nikdo nemohl říct, že někoho k něčemu nutí,“ vysvětluje. Mezi další podivné praktiky patřilo třeba čtení »aury«, kdy si Simha vzal dívky jednotlivě do své pracovny, kde je svlékal a zkoumal údajné barvy aury. Když se mu nezdály, musela se »provinilá« žena koupat v ledové vodě nebo podstoupit dechová cvičení. Pochopitelně nahá. Vrcholem však bylo, když Simha ohlásil slavnost předávání energie. „Princip spočíval v tom, že se měli muži a ženy milovat hromadně ve stejné místnosti. Vlastně šlo o takovou swingers párty,“ popisuje Kamila. „Chtěla jsem odmítnout a přesvědčovala jsem Davida, že tohle už není normální, ale on byl jako umanutý, takže jsem souhlasila. Ten večer se mnou souložili tři členové sekty. Musela jsem se úplně opít, abych to zvládla,“ přiznává Kamila upřímně. Alkohol však byl zakázán a Simha pro Kamilu vymyslel sérii speciálních trestů. „Tehdy jsem pochopila, že musím odejít. David s nimi zůstal, ale já už je nechci ani vidět,“ uzavírá Kamila.

Máte podobné prožitky? Ocitly jste se v pozici nevěrnice? Pošlete nám své zkušenosti. Pokud se necháte vyfotit, dáme vám 1000 Kč. Své příběhy posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7 nebo na email aha@ahaonline.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.