Můj sex s milencem! Radka (26): K přiznání mě manžel donutil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Můj sex s milencem! Radka (26): K přiznání mě manžel donutil

Radka stále věří, že jí jednou manžel odpustí.
Radka stále věří, že jí jednou manžel odpustí. (Aha! – Jaroslav Benda)

Paní Radka se do seriálu deníku Aha! přihlásila z velmi neobvyklých příčin. Nechce se pochlubit, ani nikoho varovat, nejde jí ani o honorář tisíc korun. K veřejnému přiznání nevěrnou ženu totiž přiměl vlastní manžel!

„Slíbila jsem svému muži Martinovi, že udělám cokoliv, aby mi odpustil. Teď si přál tohle,“ krčí Radka rameny. Její příběh je ukázkou toho, jak může jedno uklouznutí zničit vztah mezi dvěma lidmi. Od doby jejího »provinění« uplynuly už tři roky, ale Martin jí stále neprominul. Nevěry se Radka dopustila na dovolené u moře, kam jela s kamarádkami z práce. „Kdo někdy byl v Tunisku, ví, jak to tam vypadá. Hotely obléhají davy snědých kluků, kteří nemají možnost sáhnout si na jejich ženské, takže jdou po turistkách,“ popisuje Radka situaci, která ji dovedla až k nevěře. Mladá žena z malé vesničky na Kolínsku se vždycky cítila nejistě kvůli svému vzhledu. „Nejsem právě sebevědomá a kluci se o mě nikdy příliš nezajímali. V Tunisku jsem byla jako v jiném světě,“ vzpomíná Radka. Pozornost jí projevoval zejména mladík jménem Sawlin, který v hotelu pracoval jako animátor a jeho úkolem bylo bavit hotelové hosty. „Pořád se kolem mne točil, chtěl se mě dotýkat a já jsem si vedle něj připadala jako hvězda. Na sex došlo den před odjezdem, vylákal mě na pláž. Prostě se to stalo,“ přiznává Radka.

Sex s mladým Tunisanem se prý Radce nijak zvlášť nelíbil, byla spíše zklamaná. Doufala, že všechno může hodit za hlavu. Jenže některá z jejích kolegyň se ukázala jako pořádná potvora a pěkně zatepla ještě z Tuniska informovala Radčina manžela mailem. „Už na Ruzyni na mě uhodil, a já jsem byla v takovém šoku, že jsem ani nedokázala zapírat,“ vypráví Radka chvějícím se hlasem. Po jejím přiznání následovalo peklo. Manžel ji dlouhé hodiny vyslýchal. „Chtěl znát každou podrobnost. Nakonec mi řekl, že se chce rozvést. Uprosila jsem ho, ale nikdy mi úplně neodpustil. Zakázal mi vídat se s kamarádkami i chodit samotné do hospody. Také mě donutil, abych o tom napsala nebo řekla všem našim známým. Tvrdil, že by měli vědět, jaká jsem coura. Nejvíc ho ponižovalo, že jsem ho podvedla s nějakým »čmoudem«...“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.