Máte ji masitou, nebo hubenou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Máte ji masitou, nebo hubenou?

Že to muži neřeší? Naopak!
Že to muži neřeší? Naopak!

Masitá, hubená... Myslíte si, že muži něco takového neřeší? Omyl! I když o tom moc nemluví, je to pro ně důležité kritérium sexuální harmonie.

V poslední době o tom ale přece jen asi trochu mluví, protože se začalo zdárně rozvíjet odvětví plastické chirurgie, kde odsávají přebytečný tuk – lipografting, nebo ho naopak doplňují všude tam, kde na něj příroda zapomněla – lipofilling. V případě genitálií tato metoda znamená, že lékař odsaje tuk z jiné části vašeho těla a vyplní jím pohublé stydké pysky, popřípadě trojúhelník ohanbí. Váš partner z vás pak bude mít pocit pořádné samice, a ne dětského nedochůdčete.

A že vás má rád kvůli jiným kvalitám? To je možné, ale nevěřte tomu, že mu na tom nezáleží. Schválně se na to zeptejte své drahé polovičky. Navíc, ať si říká, kdo chce, co chce, podle psychologů tvoří sexuální spokojenost mezi partnery celých 60 % jejich vztahu!

Milan má rád masitou

Například Věra si s tímto problémem docela užívá. Je prostě mezi nohama dost hubená a jejímu partnerovi se to nelíbí. Je totiž hubená celá, nebo lépe řečeno krásně štíhlá. Je jí přes čtyřicet, měří metr sedmdesát a váží pětapadesát kilo. Zkrátka trochu starší modelka, kterou pro její dlouhé nohy a útlé boky obdivují i o generaci mladší děvčata. Obdivoval ji i Milan a úplně se do ní zbláznil.

Ze začátku jejich sex fungoval bez připomínek, ale po pár měsících se Milan po právě proběhnuvším milování dal slyšet, že se mu vždycky líbily holky, které jsou v intimních partiích „krev a mlíko“, a ne jen kostřičky potažené kůží. „Moje bývalá přítelkyně ji měla dokonalou. Pěkně masitou, hezké a plné stydké pysky, které při souloži dráždivě objímaly penis. Sex je sice s tebou hezký, ale nedalo by se s tou tvou něco udělat? Je taková nijaká, jen samá splasklá kůže,“ uslyšela Věra jako v mrákotách.

Není to jen vrtoch?

Byl to pro ni šok. Dosud si totiž myslela, že „velkou“ chlapi moc nemusí, a byla pyšná na to, že má celý život mezi nohama onu mezírku, která dává vyniknout štíhlosti nejen tělesné, ale i intimní. Od té chvíle začal sexuální život mezi ní a Milanem uvadat. Věra se za vhled svých genitálií začala stydět, Milan ji zase nepokrytě vybízel, aby šla na plastiku, protože je s ní sex takový „jalový“. Věra se však nemůže rozhodnout.

Na svůj vzhled byla vždycky pyšná a teď neví, jestli to je jen Milanův vrtoch, nebo si totéž myslí všichni muži.

Genitálie podle katalogu

Opravdoví odborníci dovedou provádět na genitáliích rozmanité úpravy. Když přijdete na kliniku, dostanete katalog různých tvarů i masitosti, ze kterého si můžete vybrat svou budoucí chloubu. Samotná transplantace vlastního tuku do genitálií vás bude stát kolem 12 000 korun. Obor, který se úpravami pohlavních partií zabývá, se jmenuje vaginoplastika a u nás se počet zájemkyní o zákrok pohybuje kolem několika set ročně.

Nejedná se však jen o plastiku stydkých pysků, nafouknutí splasklé kůže či naopak odsátí přebytečného tuku. Hitem je žádost o vytvoření nové panenské blány (kolem 15 000 korun) nebo zvětšení bodu G (kolem 12 000 korun).

Co myslíte? Mají muži raději masitou, nebo hubenou?

(miš), zdroj: Žena-in.cz
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.