Vzpomínky na nejhorší sex v životě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vzpomínky na nejhorší sex v životě

To byla ale hrůza!
To byla ale hrůza!

Katka byla něco jako Panenka Marie. I když nepočala, zůstala po souloži také neposkvrněná. Nevěříte?

Pracovala jsem kdysi s jednou kolegyní, kterou jsme všechny milovaly pro její smysl pro humor a vydatnou upovídanost. Práce za její přítomnosti sice nikdy moc od ruky nešla, ale zato jsme se nasmály, až slzy stříkaly. A tak si vzpomínám na její příběh o prvním milování, které zažila v sedmnácti letech a po němž zůstala pannou.

Neposkvrněné milování

Katka byla něco jako Panenka Marie. I když nepočala, zůstala po souloži také neposkvrněná. Byla tehdy zamilovaná do krasavce ze sousedství. Vysokoškolák, sportovec, láska to byla jako hořící stoh sena a také tak rychle vyhořela. Chodili spolu pár měsíců a Katka byla ráda, že na ni nijak nenaléhá ohledně sexu. O to víc ho milovala a už si v duchu plánovala společnou budoucnost. Když však onen šťastný nenaléhal dobrý půlrok, začalo jí to být divné a vzala svůj sex do vlastních rukou.

Jakmile rodiče odjeli kamsi na víkend, pozvala mladíka na celé dva dny k nim s příslibem nádherných prvních společných zážitků. Drahouš přišel a všechno klapalo až do chvíle, kdy mělo dojít na sex. Pak se zarazil, koktal něco o tom, zda přece jen není příliš brzy, ale nakonec Katčiným svodům podlehl. Sundal triko, kalhoty, trenýrky a… Katka z hrůzou zjistila, že žádného nemá! No, abych byla přesná, měl, ale Katka si ho v první chvíli nevšimla. Ve stavu nejtvrdší erekce měřil dva centimetry, prý si máme představit poslední článek u malíčku, řehtala se Katka, když na nás demonstrativně malíček vztyčovala.

K jakémusi sexu prý tenkrát došlo, mládenec měl dokonce orgasmus, ale Katka zůstala pannou. Byla z toho tak vyjevená, že hocha pak už jen omámeně vyprovodila ke dveřím a druhý den mu zavolala, že jejich vztah dál nemá cenu. Od té doby jí tenhle příběh pod názvem Můj nejhorší sexuální zážitek slouží k rozesmívání kolegyň v práci. Ale jen tak mimochodem: Nenapadlo vás, že teď už víte, jak Pánbůh tvoří zázrak s neposkvrněným početím? Ještě že všechny muže neudělal k obrazu svému!

A jaké mohou být další hrůzné zážitky?

Jakub

Kdysi jsme s jednou dívkou chtěli mít svůj první sex v přírodě. Bohužel se to sešlo již na chladné období, a navíc do přírody ve městě daleko… Vyhlédli jsme si jeden parčík a v noci si zalezli pěkně do křovíčka. Zima byla děsná a erekce tomu odpovídající. K tomu stále někdo po parku chodil…

Nakonec se nám sice něco jako sex, lépe řečeno něco jako průnik, podařilo, ale nestálo to za nic.

Eva

Ten nejhorší sex byl ten úplně první. Já nevím, co to je u pánů za módu vzpomenout si na sex v půl čtvrtý ráno. Naštěstí trval snad necelé dvě minuty a za těch pár let už si na detaily (krom saténových trenýrek ve vínové barvě s ovečkami, které měly všechny na krku růžovou mašličku) nevzpomínám.

Dana

Nebyl to sice opravdový sex, ale díky tomu se mi na hodně dlouho zhnusil. Od takových 14 let se na mě strašně lepili kluci. Bylo mi to tak strašně nepříjemné, že se díky tomu můj opravdový sexuální život posunul pár let za průměrnou hranici běžných začátků. Teď jsem za to vděčná, ale tenkrát jsem z toho měla docela trauma.

Jaký byl váš nejhorší sexuální zážitek?

(miš), zdroj: Žena-in.cz
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.