Vychrtlinám a silikonům odzvonilo: Teď letí plné tvary! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vychrtlinám a silikonům odzvonilo: Teď letí plné tvary!

Halle Berry se pyšní nádherným dekoltem.
Halle Berry se pyšní nádherným dekoltem. (ČTK/AP, EPA)

Ženy, které si o vánočních svátcích s hrůzou hlídají váhu, mají po dlouhé době důvod k úsměvu. Nejnovější průzkum ukázal, že muži konečně znovuobjevili půvab plného a od přírody krásně stavěného ženského těla.

Svět už nepatří nezdravě hubeným ikonám posledních let jako Victoria Beckham (35) nebo Kate Moss (35). Nejžádanějším tělem doby je to, jímž se pyšní hvězda oskarového Titaniku Kate Winslet (34).

Během let přežila Winslet nejen potopení luxusního parníku ale i posměch stoupenců hubenosti, kteří si z herečky udělali symbol nadváhy. Fanoušci jí naopak tleskají. Žena, která na své první svatební hostině podávala párky s bramborovou kaší, je široké veřejnosti asi přece jen bližší než 45kilová anorektička, co jí dvě jablka denně. Winslet vyhrála anketu s 16 procenty hlasů, druhá skončila drobnější, ale neméně krásně tvarovaná modelka a herečka Kelly Brook (30 let, 15 procent). Pomyslný bronz si odnesla kakaová kráska Halle Berry (43), jejíž dekolt už léta nedává spát mužské polovině světa. Právě touto částí těla v uplynulých letech bodovala modelka Katie Price neboli Jordan (31), ale letos její XXL silikony na respondenty nezabrali.


Holka nebo kluk? Vyhlášená vychrtlost Victorie Beckham se už okoukala.


Kelly Brook její fanoušci zbožňují, hlavně páni.


Plné tvary Kate Winslet jsou mezi muži jasně nejžádanější.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.