Když se sex změní v trapas | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Když se sex změní v trapas

To, že vás při záletech přistihne soukromý detektiv, je kromě trapasu i pěkný malér.
To, že vás při záletech přistihne soukromý detektiv, je kromě trapasu i pěkný malér. (Profimedia.cz)

Užíváte si sexu se svou partnerkou či partnerem, jste právě v nejlepším a náhle se stane něco, co celou situaci úplně pokazí a vám oběma nezbývá než se hlasitě rozesmát. Sexuální trapas. Každý se s tím někdy setkal, málokdo to ovšem přizná. Oslovili jsme naše čtenáře a kolegy, aby nám pod příslibem anonymity napsali, co všechno zažili při sexu. A je to tedy počteníčko!

Magda (25), asistentka: Ten stolek nic nevydrží

Když jsem byla ještě na škole a rodiče odjeli na chalupu, pozvala jsem svého přítele, abych se necítila sama. Po dobré večeři přišel čas na trochu sexu. Bylo to dost divoké a nevázané. V jednu chvíli mě přítel vysadil na krásný skleněný stolek v obýváku, pýchu mých rodičů. Když jsme byli v nejlepším, ozval se rachot, jako když prohodíte kámen oknem, a my oba jsme se propadli stolkem na zem. Naštěstí jsme se ani moc nepořezali. Jenom rodiče byli překvapeni, kam se poděl jejich oblíbený stolek.

Pavla (42), překladatelka: Sex a otřes mozku

Jednou jsme z manželem dováděli v obýváku. Škádlili jsme se a nakonec došlo i na sex na sedačce. Bylo to tak intenzivní, že jsme si ani jeden nevšimli, že sedačka je příliš blízko u zdi. Dali jsme si také pár skleniček vína, což naše rozpoznávací schopnosti také poněkud omezilo. Teprve když bylo po všem, uvědomila jsem si, že jsem celou dobu mlátila hlavou do zdi a že mě vlastně docela bolí. Ráno se to nezlepšilo, takže jsem zašla za lékařem. Světe div se, měla jsem lehký otřes mozku.

Martin (33), novinář: Pozor na prostěradla

Jednou jsme s manželkou souložili v posteli tak divoce, že ložní prádlo létalo po pokoji. Když se blížilo vyvrcholení, chtěl jsem se trochu posunout, aby vše bylo dokonalé. Jenže nějak jsem se zamotal nohou do prostěradla, ztratil rovnováhu a ve chvíli, kdy to vypadalo na blížící se orgasmus, jsem jako kus masa spadl z postele. No a zlomil jsem si při tom ruku a naštípl dvě žebra.

Hanka (25), grafička: Dáte si řízeček?

Nejhorší trapas je nechat se při sexu nachytat rodiči. Jednou jsme si s přítelem užívali v mém pokoji (bydlela jsem ještě u rodičů), když v tom dovnitř bez zaklepání vtrhla moje matka s otázkou: „Dáte si řízeček?“ Myslím, že otázku ani nedopověděla, protože byla úplně v šoku a pomalu vycouvala z pokoje.

Honza (36), technik: Nebezpečná fazole

Tohle byl nejpříšernější zážitek mého života. K obědu jsem si dal výborné mexické fazole. Večer se na mě vrhla manželka s tím, že má chuť na sex. Nenechal jsem se dlouho přemlouvat, ale ouha. Jistě víte, jak fazole fungují na lidské trávení. A přesně tohle se mi stalo. Prakticky jsem se nemohl pohnout, abych nechtěně nezamořil pokoj. Manželku chuť na sex brzy přešla...

Jindra (23), student: Chudák doktorka

Před pár lety, když jsem byl ještě puberťák, jsem byl u doktorky kvůli problémům s močením. Byla mladá a hezká a celé vyšetření spočívalo v tom, že mi neustále prohlížela penis ze všech stran. Co se asi tak může v takové situaci stát nadrženému puberťákovi? Prostě se mi postavil. Doktorka se smála, že to je v mém věku normální a že si z toho nemám nic dělat. To ovšem ještě netušila, jak to bude pokračovat. No prostě jsem se neudržel a ejakuloval. Bohužel přímo doktorce na plášť a límec. Vzala to naštěstí dobře, jenom já jsem se málem hanbou propadl.

Marcela (45), účetní: Bacha na čumily

Bydlíme s manželem na vesnici. Jednou v létě jsme najednou dostali chuť na sex uprostřed parného odpoledne. Skočili jsme na to tedy hned v kuchyni, která je v přízemí našeho rodinného domku. Neuvědomili jsme si ovšem, že máme otevřená okna. Když jsme skončili, zjistili jsme, že otevřeným oknem bylo naše hlasité vzdychání slyšet až před barák, kde stála skupinka místních drben a pohoršeně naše počínání komentovala. Myslela jsem, že se hanbou propadnu. Uklidnilo mě ale to, že jsem jim na očích viděla, že mi závidí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.