10 vůní sexu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

10 vůní sexu

Každá vůně dokáže při sexu divy. Důležité je se s protějškem dohodnout, která vám vyhovuje.
Každá vůně dokáže při sexu divy. Důležité je se s protějškem dohodnout, která vám vyhovuje. (Profimedia.cz)

V poslední době se nejen v Česku, ale také po celém světě, rozmohly různé vůně lubrikačních gelů. Některé firmy dokonce začaly nabízet přípravky, které můžete při milostných hrátkách použít třeba k masážím různých partií těla a následně ke snadnějšímu pohlavnímu styku. A vůbec přitom nevadí, že se vám dostanou do úst. Chutnají příjemně! Uprostřed podzimu jsme pro vás připravili 10 nejzajímavějších vůní a zjistili, co s námi dokážou udělat a k jaké činnosti se nejlépe hodí. Po přečtení si stačí už jen vybrat, zajít tam, kde prodávají lubrikanty nebo olejíčky, pořídit si je s přísluš-nou vůní, a doma si pak užít dlouhé podzimní večery plné vášně.

Citron

Gel nebo aromatický olejíček s touto vůní je spíše pro mladší páry. Má většinou chladivé účinky, které u mužů i žen dokážou oddálit orgasmus. Ti, co však nemají rádi zimu, by měli dát od citronu ruce pryč!

Třešně

Stejně jako u dalších ovocných gelů a olejíčků budete mít stále potřebu je ochutnávat. Vůně třešně je velmi sexy! U žen i mužů vyvolává nutkavou potřebu jít rovnou na věc.

Meruňka

Má silné aroma! Gely a olejíčky s touto vůní používají páry napříč všemi generacemi. Je to jedna z nejslavnějších sexuálních vůní a seženete ji prakticky ve všech drogeriích i supermarketech.

Jahoda

Podle průzkumu ji páry vyhledávají jen výjimečně. Někomu chutná, spíše ale může při sexu způsobit určitou pachuť. Pokud jste milovníkem nebo milovnicí jahod, zeptejte se raději předem svého protějšku, jestli je na stejné vlně jako vy!

Banán

Tahle vůně je pro opravdové »fajnšmekry«. Daleko více zapadne pro relaxování a milování někde v teple u moře než do českého paneláku. Spíše si gely a olejíčky s banánovou příchutí schovejte do kufru.

Mango

Hodí se pro páry, které milují sladké a spíše než samotný styk si dokážou vychutnat hlavně bradavky a bříško svého protějšku. Jde o velmi aromatickou vůni.

Piña colada

Lubrikant či aromatický olejíček s touto vůní velmi často používají mladší lidé, kteří už tak trochu něco vypili. Piña colada vytváří při předehře i milostném aktu vzrušující hřejivý pocit, pozor ale na moc velké ochutnávání!

Zelený čaj

Jedná se spíše o masážní vůni. Působí relaxačně, stejně jako zelený čaj určený k pití. Tato vůně se dá samozřejmě použít i k pohlavnímu styku, nic speciálního při něm ale nepřináší.

Mentol

Vůně mentolu dokáže pořádně rozdráždit. Ale pozor, aby vašemu partnerovi nebo partnerce nevadila na pohlavních orgánech! Ne každý snese několikaminutové pálení podobné tomu, jako když cucáte mentolky.

Čokoláda

Lahodí si v ní hlavně páry, které vyznávají tvrdší milování. Vůně čokolády nebo čokoláda samotná v nich dokáže na různých partiích těla vyvolat velkou slast, která pak může vést i k silnějšímu plácnutí přes zadek nebo tvrdšímu skusu zubů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.