Výzkum vědců: Češkám na velikosti penisu záleží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Výzkum vědců: Češkám na velikosti penisu záleží!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Na velikosti penisu záleží! Tedy aspoň českým ženám. Potvrdil to výzkum vědců ze skotské univerzity v Aberdeenu, vedený Stuartem Brodym, kterého se zúčastnilo 1000 Češek. Velikost pohlavního údu má podle nich zásadní vliv na kvalitu orgasmu!

Na velikosti penisu záleží! Tedy aspoň českým ženám. Potvrdil to výzkum vědců ze skotské univerzity v Aberdeenu, vedený Stuartem Brodym, kterého se zúčastnilo 1000 Češek. Velikost pohlavního údu má podle nich zásadní vliv na kvalitu orgasmu!

Vědeckého bádání se zúčastnilo tisíc Češek, které měly popisovat své zkušenosti s vaginálním orgasmem (tedy takovým orgasmem, jenž vzniká pohyby penisu v pochvě bez další stimulace). Na pravidelnost a intenzitu vaginálního orgasmu má vliv několik faktorů, zejména pak velikost údu a délka pohlavního styku. Naopak předehra mezi ně nepatří. Třetina žen (34 %) odpověděla, že orgasmus prožívají spíše s nadprůměrně vybaveným mužem (14,5 cm a více). Ještě důležitějším faktorem je pak míra soustředěnosti. „Nejdůležitějším sexuálním orgánem ženy je mozek, a pokud chtějí ženy prožít orgasmus, měly by se na pohlavní akt plně soustředit,“ tvrdí vědci.

Proti výzkumu se ale ostře ohradila profesorka Rosemary Coates z univerzity v australském Curtinu, která tvrdí, že podobné průzkumy jsou zpátečnické a jejich cílem je prodat ženám co nejvíce léků »zaručujících« vaginální orgasmus.

Většina nervových zakončení je totiž v klitorisu. K dosažení plnohodnotného orgasmu je tudíž potřebná stimulace klitorisu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.