Láska, sex a.... prdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Láska, sex a.... prdy!

„Mám problém! Ta moje pořád prdí, hodně nahlas a mě to hrozně štve. Já vím, že je to normální, každý to dělá....To co mi předvádí ona je ale otřesné! Je to několikrát denně, neříkám, že by pokaždé musela chodit na záchod, ale když si uleví v pokoji a pak si klidně odkráčí pryč, tak pěním. Připadá mi, že to dělá schválně, nevím co mám dělat.

My jsme spolu už 2 roky, ze začátku neprděla, ale brzy se přestala ovládat a připomínám,že to dělá často a ty zvuky při tom to je fakt děs. Jsem divnej, že mi to tolik vadí?“

Byl jsem na procházce s jednou slečnou. Mě bylo 19 a ji 17 a špacírujeme si to pěknou lesní pěšinkou, ptáci, sluníčko, prostě romantika. Najednou slyším hlasitý zvuk. Nejdřív jsem si myslel, že to byl zvuk nějakého traktoru, ale hnedle potom se ozval další ohavný zvuk. Došlo mi to. Zeptal jsem se, či se náhodou neuprdla. A ona mi v klídku řekla: „Jo a co jako?“

No, nakonec jsme se rozešli. Ale ne kvůli těm prdům :-))

Když si někdo zapálí cigáro a páchne nehorázně a dokonce škodlivě, tak se to považuje za společensky zcela přijatelné, zatímco prd je zdravý a neškodný a je považován za nepřijatelný. Je to výmysl až poslední doby, je známo, že ve středověku tomu tak nebylo a dokonce byly v této disciplíně pořádány soutěže. Zajímavé je že historici i spisovatelé tuto oblast tiše opomíjejí. Dříve se říkalo, že milenci jsou spolu v intimním svazku teprve, když se nestydí před sebou prdět.

Já jsem se svým přítelem 10 let a před sebou tedy skoro vůbec neprdíme. i když je to zdraví prospěšný, přijde mi to nechutný. Ale hlavu bych mu za to taky neutrhla. :-)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.