Sex v práci. Zážitky čtenářů i čtenářek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sex v práci. Zážitky čtenářů i čtenářek

V práci se sprchuji se svými kolegyněmi. Líbí se mi, když je nás holek ve sprše hodně. Jsem bisexuální a jednou jsem své koleginy řekla (to jsme se předtím na dílně bavily o sexu a co máme rády) co bych s ní chtěla zkusit. Ona souhlasila a ve sprše, když odešli všechny další holky, jsme to dělali. Nejdřív jsme se mazlily a líbaly a pak jsme se dráždily navzájem jazýčkama.

V práci se sprchuji se svými kolegyněmi. Líbí se mi, když je nás holek ve sprše hodně. Jsem bisexuální a jednou jsem své koleginy řekla (to jsme se předtím na dílně bavily o sexu a co máme rády) co bych s ní chtěla zkusit.

Ona souhlasila a ve sprše, když odešli všechny další holky, jsme to dělali. Nejdřív jsme se mazlily a líbaly a pak jsme se dráždily navzájem jazýčkama. Druhý den v práci mi řekla, že to byla chvilková slabost a už to se mnou dělat nechtěla. Možná to pro ni byl první sex se ženou :)

Dámy a pánové... Tak já to dělám tak, že své přítelkyni zavlám do práce a tak dlouho jí slovíčky vzrušuju až to na ní přijde a dosáhne vyvrcholení. Každý den si nosí do práce jedny kalhotky navíc:-)))

Také jsem se dnes hezky udělala na mém křesílku v kanceláři hned po ránu (to jsem měla ještě sex klasický hned po ránu :-). Hezky se vždy zamknu a už to hezky dělám...přeji všem hezký zbytek pracovní doby :-)

A jak to dělam v praci? Občas přímo u počitace, když pročitám nějaké povidky nebo tak. V létě je to supr, když mám šaty, občas jsem na ostro, nebo jen odhrnu kalhotky. Žadný nápadný pohyby. Jen pak ty zvuky :-o haha... Ale když tu sem sama, je to jedno. Když tu sama nejsem, jdu na zachod. Občas si najdu nějakou pomůcku. Třeba šroubovák :-) Ale vetšinou se jen lehce dráždím prstikem. Nadhera...

čen

foto: ara

15. 6.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.