Prostitutka: Choděj k nám většinou oškliví chlapi... ale už jsem si zvykla. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prostitutka: Choděj k nám většinou oškliví chlapi... ale už jsem si zvykla.

Dělám "sociální pracovnici" v klubu už 5 let, je to dobrá práce, když si člověk zvykne, Už ani nevnímám ty nadržené samce i obtloustlé funící tatíky,neposlouchám jejich nářky na manželky,nevnímám jejich manipulaci se svým tělem, myslím při tom na něco hezkého a za chvíli je konec.

Peněz je za to dost a zatím se mi pracovat nechce, taky si nikde člověk tolik nevydělá a když si zvykne na určitý standart, tak to se pak těžko chodí za pár šupů makat třeba do továrny.Když není žádná kvalifikace,tak to je nejlepší způsob obživy. A ještě pro ty, co tvrdí, že většina je studentek, tak těch je mezi námi opravdu málo, nebo spíš vyjímečně, někdy to zkusí, ale hned odejdou, protože se jim to zdá odporný způsob přivýdělku, ale ony si nestačí zvyknout.

Dělám v jednom nočním klubu a musím konstatovat, že chlapů, co si chodí vyklepat pytlík za prachy pomalu ubývá, proto se stává hodně často, že to děláme i bez gumy za příplatek ,nebo děláme věci, ke kterým by se manželky nesnížily. Ale každé povolání má svoje rizika a každý se živí tím, co umí nejlíp. Zvyknout si jde na všechno a tak už tu záplavu piňdíků, co opečováváme ani nevnímáme,natož jak který chlap vypadá,vybírat si rozhodně nemůžem. A každého uvítáme stejně.ať je mladý,starý,ošklivý, těch pěkných zas tolik není.

foto: int

(čen)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.