Koupily si větší prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Koupily si větší prsa!

Gauge PŘED (vlevo) a PO
Gauge PŘED (vlevo) a PO

Povolání striptérky, erotické modelky nebo herečky v lechtivých filmech předpokládá, že se divák bude mít na co dívat. Dívky a ženy, které si tohle »povolání« vybraly, tak musejí na svých tělech stále pracovat, a někdy je i svěřit plastickému chirurgovi.

Zajímá vás, jak modelky a herečky, po kterých touží tisíce chlapů na celém světě, vypadaly, dokud si jejich hrudník nevzal do parády chirurg? Sami pak můžete porovnat, jestli jim plastická chirurgie pomohla, nebo ne.

Gauge (28)
Výška: 168 cm
Váha: 50 kg

Rodilá Texasanka byla vždy díky své postavě předurčena k rolím malých děvčátek téměř školou povinných. Už ale také není nejmladší, takže se rozhodla svá prsa nechat chirurgicky vylepšit. Nejsou o moc větší, pouze o jednu velikost, ale jsou vytvarovaná a zpevněná. Gauge zásah plastických chirurgů nikdy nepřiznala, prsa jí prý vyrostla sama od sebe.

Kliknutím zvětšeteZuleidy (22)
Výška: 150 cm
Váha: 40 kg

Rodačka z Kanárských ostrovů bývala idolem mužů, kterým se líbí velmi mladé dívky, vypadá totiž o dost mladší, než ve skutečnosti je. V roce 2008 se nicméně rozhodla, že už nechce vypadat jako nevinná školačka a pořídila si silikonové trojky.

Kliknutím zvětšeteKatie Morgan (29)
Výška: 163 cm
Váha: 50 kg

Křehká americká blondýnka Katie Morgan, která kromě lechtivých rolí proslula také jako rozhlasová moderátorka, měla na začátku své kariéry opravdu maličká ňadra. I ona, stejně jako spousta jiných hereček, zvolila velikost tři. Nová prsa jí údajně zvýšila plat o 100 %.

Kliknutím zvětšeteKatja Kassin (30)
výška: 155 cm
Váha: 49 kg

Německá herečka Katja Kassin je držitelkou mnoha ocenění, mimo jiné i pornooscara. K tomu jí jistě dopomohl i plastický chirurg, který její prsa zvětšil o dvě čísla a hlavně je vytvaroval přesně podle přání zrzky z Lipska.

Kliknutím zvětšeteTeagan Presley (25)
Výška: 152 cm
Váha: 46 kg

Američanka Teagan Presley na počátku kariéry také představovala hlavně školačku, což ji ale přestalo v roce 2007 bavit a svěřila se plastickým chirurgům. Ti ji na dívčím hrudníku vymodelovali sexy trojky.

Kliknutím zvětšeteAlektra Blue (25)
Výška: 168 cm
Váha: 50 kg

Ani Američanka Alektra Blue neodolala vábení plastických chirurgů. Po několika rolích v lechtivých filmech poslechla v roce 2006 svého manažera a rozhodla se, že nadále bude vystupovat pouze jako svůdná žena s pevnými trojkami.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.