Nový úkol pro Kateřinu Jacques: Prostitutky pro tělesně postižené! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nový úkol pro Kateřinu Jacques: Prostitutky pro tělesně postižené!

 (: ara)

PRAHA – „Sex je jednou ze základních lidských potřeb, stejně jako jídlo a pití. A my chceme za toto právo postižených bojovat,“ říká mluvčí dobročinné organizace, která přijímá asistenty.

Ti budou mít sex s postiženými.
Hledá dobrovolné sexuální pracovníky a pracovnice. Přijímá i nabídky gay dobrovolníků, kteří jsou ochotní mít sex se zdravotně postiženými homosexuály.

V současnosti nabízejí své služby tři muži a jedna žena, ale díky kampani se přihlásilo dalších devět dobrovolníků, kteří budou nabízet sex za 2500 korun za hodinu. Mezi novými rekruty jsou čtyři muži, z toho dva homosexuálové.

„Velký rozdíl mezi našimi asistenty a asistentkami a prostitucí je v tom, že naši lidé jsou k našim klientům a klientkám něžní a jsou si vědomi potřeb postižených. Nespěchají a nejde jim jen o peníze,“ tvrdí mluvčí organizace.

Škoda, že tato organizace působí zatím jen ve Švýcarsku. U nás bychom to také uvítali! Není to výzva, milá Kateřino Jacques? To by Jan Kraus čubrněl!!!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.