Sex s tchyní - zážitky čtenářů část 1. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sex s tchyní - zážitky čtenářů část 1.

Jestli si myslíte, že tchyně jsou jen staré vyzobané slunečnice, tak to jste na omylu. Následující příběhy potvrzují pravý opak!


Jestli si myslíte, že tchyně jsou jen staré vyklepané slunečnice, tak to jste na omylu. Následující příběhy potvrzují pravý opak!

Podivný omyl

Přespávali jsme v domě rodičů mé nastávající. V noci jsem odešel na toaletu a pak se omylem vrátil ale do ložnice mé tchyně, ale měl jsem za to, že jsem u té své ženy. No a v noci pak došlo na sex... Teď (už je to 4 roky) oba děláme, že se nic nestalo. Jestli to ví tchán, to nevím.

Pornorodinka

Přistihla jsem mého muže jak souloží svoji tchyni, tedy mojí matku! Tedy nevím jestli souložili, ale ona mu dělala orální sex a byla nahá a on také. Pozorovala jsem je pootevřenými dveřmi a potom jsem odešla masturbovat, protože jsem byla vzrušená. Oni o mě nevěděli. Včera jsem mamku zase přistihla s manželem! Vešla jsem do pokoje nahá, ale ještě jsem nebyla rozhodnutá co udělám! Oba dva se zachovali perfektně, hned jsem byla středem zájmu já! Manžel mě líbal a hladil a mamka ho dole hladila a kouřila. Potom mu vzala ruku a on mě poprvé v životě dráždil Gbod, no skrátka tak mokrý a silný orgasmus jsem ještě nezažila. Manžel potom ještě uspokojil mamku. Po milování máma hned odešla a nechala nás samotné si to ještě prožít. Nevím ještě co mám udělat, pravděpodobně navrhnu, abychom několikrát do měsíce se milovali ve třech. Máma nemá žádného přítele a je ještě mladá a má to ráda, jak jsem usoudila! Co myslíte?

Trapas

Vyspala jsem se s otcem svého přítele. Měla jsem z toho takovou morální kocovinu, že jsme se rozešli. Dodnes neví, co bylo pravou příčinou.

Jestli máte podobné zážitky, pošlete je na adresu: ahaonline@ringier.cz


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.