Manžel mi přiznal milenku: Já bych prý jeho prasečinky nezvládla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Manžel mi přiznal milenku: Já bych prý jeho prasečinky nezvládla!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

S mužem jsme spolu patnáct let. Tušila jsem, že něco není v pořádku, takže když mi přiznal nevěru, vlastně jsem ani nebyla překvapená. Nicméně mě dostala do kolen jeho obhajoba. Prý jeho milenka zvládá všechny ty prasečinky, které on má tak rád. Já bych na to prý neměla žaludek. Nevím, jak s touto informací naložit. (Jana, 47 let)

Jano, chápu, že vaše situace je těžká a může se zdát nepochopitelná, ale kluci to mají zkrátka trochu jinak než ženy. Záleží jen na vás, jak se k situaci postavíte. Sama víte nejlíp, jak se k vám váš manžel chová a zda mu dokážete nevěru odpustit. Dobře si rozmyslete, jak budete postupovat, ale vyvarujte se unáhleným rozhodnutím.

Přečtěte si
lekno
18. 1. 2023 • 22:45

S tou informací může paní Jana naložit tak, že info rozumně zpracuje v hlavě a možná jí pak doklapne, s kým žila 15 let. Manželík asi neměl na to žaludek, aby si s ní popovídal o svém neuspokojivém intimním manželském životě. Třeba by se problém vyřešil, kdyby dokázal být k ní upřímný. A pokud ne, dozvěděla by se, že mu v tomto směru nevyhovuje. Alespoň by věděla, na čem je. Ale ne, on si raději našel milenku a manželka ať nadále maká, stará se o něj, neboť na to se mu ještě hodí.. Potřeboval by hrdinný mužíček asi založit harém a rozdělit povinnosti manželkám – staré na robotu, vaření, nákupy a další práce, mladé – jen na sex a zábavu. Ale jelikož harémy zde zatím nefungují, zařídil se takhle fajnově.. Nezústala bych s ním a jako poslední bych mu řekla : Sbohem prasáku, uži si to..

Olga Pavlásková
18. 1. 2023 • 05:59

Všechny výmluvy tohoto typu jsou velmi trapné. Pán selhal a neumí si přiznat odpovědnost.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.