Tak to je humus! Jak po mně TOHLE může chtít? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tak to je humus! Jak po mně TOHLE může chtít?

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Můj přítel byl vždycky v pohodě s tím, že na sex moc nejsem. Stačí mi to třeba jednou týdně a on byl vždy takový lenoch, že neprotestoval. Teď ale začal vymýšlet nechuťárny. Pořád se musím převlékat do nějakých oblečků, zkouší se mnou nejrůznější polohy. Je mi to odporné co s tím mám dělat? (Marta, 30 let)

Marto, já si myslím, že váš partner se s vámi v posteli začal nudit a zřejmě někde našel i nějakou inspiraci. Spokojený partnerský a sexuální život rádi chodí ruku v ruce. Pokud tedy dál chcete být s přítelem šťastná, zamyslela bych se, jak můžete váš vztah okořenit. Zkuste vymyslet něco, co vás nepohorší a přítele uspokojí, jinak by se totiž mohl začít uspokojovat jinde.

Přečtěte si
Olga Pavlásková
9. 1. 2023 • 06:33

Chce to občas zpestření. Pokud jde o ty oblečky, je třeba, aby je pořizoval a platil on, když to vyžaduje. Měli by si promluvit o tom, jak chtějí svůj sexuální život okořenit. Když to bude jen z jeho strany, jen co se líbí jemu, bude to tzv. na sílu a o to víc jí to bude otravovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.