Hledá se živá voda! DO POSTELE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hledá se živá voda! DO POSTELE!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Nemít sex se pro nás stalo natolik běžnou věcí, že najednou ani nevíme, jak si k sobě v posteli najít cestu. Ostýcháme se, váháme a nakonec to vypadá, že vlastně o sex ani moc nestojíme. Přitom se s manželem pořád moc milujeme, jen ten sex se nám ze života nějak vytratil. Co dělat, aby všechno bylo jako dřív? Marie (42)

Postupujte krok za krokem. Nejdřív zajděte s manželem na místa, kam jste chodili za svobodna. Pokud to z nějakého důvodu nejde, oživte si vzpomínky pomocí fotografií. Zeptejte se manžela, čím jste ho tehdy okouzlila. A sama mu řekněte, proč jste se do něho zamilovala. Prožijte si rande dvou svobodných lidí. Ale jen ve dvou, vypněte všechno, co by vás mohlo rušit – hlavně mobily!

Nejde o nahodilou metodu, ale o vyzkoušený postup. Mezi partnery dojde k oživení dávného pouta. Pak se mohou podělit o své sny, o svá trápení. Nakonec dojde i na sex. Partneři si vyjasní, co jim vyhovuje, a než se nadějete, budou mít zase sex třikrát až čtyřikrát týdně. Začátek se může zdát těžký, ale pak už to jde samo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.