Je gay? Bisexuál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Je gay? Bisexuál?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, před pár dny jsem se dozvěděla, že můj dlouholetý přítel měl orální sex s jedním mužem, již v té době, co jsme spolu chodili. Když jsem se to dozvěděla byla jsem v šoku. Ve vztahu nám to obecně klapalo, občasné hádky, ale nikdy nic vážného, natož nevěra. Přítel se mi pak přiznal, že se to stalo již před necelým rokem a že od té doby se to již neopakovalo. Ale po slhédnutí konverzace na jeho sociální síti, jsem zjistila, že onoho muže stále uhání a chce s ním orální sex provozovat. Přítel mi tvrdil, že neví proč to dělal, že mě miluje, že už v tom nebude pokračovat a že rozhodně není gay. Jen to prostě chtěl zkusit. Jsem z toho neštatsná, okolí se svěřit nemužu a nevím, co s tím. Je přítel gay? bisexuál? Poradtě prosím, děkuji mnohokrát. (Eliška, 39)

Dobrý den, nevím, jaká je orientace vašeho přítele. Každopádně nejde-li o náhodný homosexuální pokus, jeví se to přinejmenším zvláštní. Asi si to ale opravdu musíte vyjasnit s ním.

Přečtěte si
adam.jacques
9. 9. 2018 • 08:34

Evidentně nestojíš v posteli za nic a orál neumíš Proto ti běhá za chlapama!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.