Narostl mu pupek. Připadá mi to odporné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Narostl mu pupek. Připadá mi to odporné!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Když jsme se poznali, byl můj přítel opravdový fešák. Už tehdy ale hodně chodil do hospody a tak nějak v tom pokračuje doteď. Jeho pití mi nevadí, sama si taky ráda dám. Problém je, že ze všech těch piv mu narostlo hrozné břicho. Zezačátku mi to nevadilo, ale má ho čím dál tím větší. Už je to vidět i přes oblečení. I když ho mám ráda, kvůli tomuhle mám chuť na sex čím dál tím menší. Připadám si ale hrozně povrchní…(Zuzana, 21)

 

Povrchní určitě nejste. Každý máme jiné preference, co se nám na druhém líbí, a co ne. Pokud vám přítelovo břicho tolik vadí, promluvte si, co by mohl dělat s tím, aby pro vás byl zase takový fešák jako na začátku vztahu. Vzhledem k vašemu věku předpokládám, že i přítel bude mladý. Možná tedy bude stačit, když omezí pití piva. Je opravdu dost možné, že přibírá hlavně z alkoholu, který je velmi kalorický. Pije-li opravdu hodně, mohou se časem přidat i další problémy, např. s erekcí…

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.