Krutý »test mužnosti« dvou školáků: Zmlátili a znásilnili ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Krutý »test mužnosti« dvou školáků: Zmlátili a znásilnili ženu!

Školáci ženu zmlátili a znásilnili. (ilustrační foto)
Školáci ženu zmlátili a znásilnili. (ilustrační foto) (Ilustrační foto scom)

Hloupý a krutý »test mužnosti« se rozhodli podstoupit dva puberťáci z okolí Košic v bývalém Československu. Dohodli se, že společně znásilní starší ženu. Usvědčily je kradené bonbony.

G. R. (16) a M. L. (17) svůj čin dlouho plánovali. Jako ideální oběť si vybrali dělnici R. V., která bydlela na odlehlém místě nedaleko kamenolomu. Pracovala na směny a musela se tedy čas od času vracet v noci od vlakové zastávky opuštěnou cestou domů. Mladíci ji několik dní sledovali, aby měli jistotu, že ženě nikdo nechodí naproti. Nakonec se 2. září 1980 rozhodli jít »na to«. Skryli se do křoví a na ženu se vrhli, když je míjela.

Přes hlavu jí přetáhli punčochu a odvlekli ji do lesa. Tam jí vyhrožovali, že když se bude bránit, hodí ji pod vlak. R. V. se přesto odmítala podvolit, a tak ji zbili a svázali. Potom ženu znásilnil nejprve G. R., následně i jeho kamarád. Nešťastnici pak trochu povolili pouta, sebrali kabelku a utekli.


Předpokládali, že se bude stydět a nic neohlásí. Jenže zraněná R. V. se vrátila na zastávku, kde byl telefon, a zavolala policii. Příslušníci VB bleskově uzavřeli celou oblast. Jedna hlídka narazila na dvojici chlapců, kteří se právě dělili o stejné bonbony, jaké měla znásilněná žena ve své kabelce. Hoši na sebe vzájemně svalovali vinu. Každý se prý bál, aby si ten druhý nemyslel, že není dost chlap. G. R. byl jako mladistvý odsouzen k roku a půl vězení, M. L. dostal trest ještě o rok delší.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.