Nahříval mrtvolu svíčkou a pak ji zneužil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nahříval mrtvolu svíčkou a pak ji zneužil!

Kluk (14) zabil stařenku a pak ji nahříval svíčkou a zneužil.
Kluk (14) zabil stařenku a pak ji nahříval svíčkou a zneužil. (Shutterstock.com)

Na počátku šedesátých let minulého století děsil ženy po celém Československu sadista, který své oběti bodal nožem a při tom se uspokojoval. Útočil nejen v Handlové u Prievidze, ale i v moravském Vyškově nebo v Hradci Králové. Než mu na rukou zaklapla pouta, pobodal nejméně sedm žen.

Josefa Š. už byla starší paní, a tak jí někdy nákupy nosil právě Jan Ch., který bydlel s matkou a sourozenci ve stejném domě. Detektivové rychle zjistili, že otisky krvavých šlápot souhlasí s botami, které Jan Ch. nosí. Školák se nakonec přiznal, že starou paní zabil. Našel prý klíč od komory a zjistil, že může z pavlače projít přímo do kuchyně Josefy Š.

Důchodkyně ho však ve svém bytě načapala a školák dostal strach, že na něj bude žalovat mámě. Popadl láhev a uhodil starou ženu několikrát do hlavy. Potom ji pro jistotu ještě škrtil. Nakonec utekl. Když se mu situace rozležela v hlavě, do bytu se vrátil. Mrvou okradl o hodinky. Pak si řekl, že by rád viděl, jak vypadá ženské přirození. Důchodkyni svlékl a pokusil se o pohlavní styk. Mrtvé tělo však bylo už studené a to ho nevzrušovalo.  Rozhodl se, že si ho ohřeje. Zapálil svíčku a tkáně v rozkroku zavražděné ženy zahřál. Pak mrtvolu zneužil. Své řádění završil tím, že odřízl bradavky, protože chtěl vidět, co je pod nimi. Zvrhlý školák nemohl být jako nezletilý odsouzen a skončil v ústavu pro problematickou mládež.


Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.