Šest lumpů na jednu slečnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Šest lumpů na jednu slečnu

Oběť si lumpové vyhlédli v baru.
Oběť si lumpové vyhlédli v baru. (Ilustrační foto ara)

Šestice mladých darebáků (18 až 19) se roku 1967 v Plzni dohodla, že si užijí sexuálních radovánek s mladou slečnou (18). Vůbec se přitom neobtěžovali zjišťovat, zda se na erotické praktiky těší i zmíněná dívka. Ta o ně ovšem rozhodně nestála. Právě naopak.

Na chasníky šly patrně v »lásky čase« milostné touhy, byl totiž právě květen. A tak si před kavárnou Slavie počkali, až slečna, popíjející uvnitř svůj drink, zaplatí a vyjde ven. Čekali trpělivě, až do pozdních hodin. Pak nic netušící dívka vyšla před kavárnu do květnové noci a najednou ji obstoupil sextet ničemníků, odhodlaných dosáhnout svého stůj co stůj. Slečna neměla šanci jakkoli se bránit – bujní teenageři ji odvlekli na odlehlé místo a donutili k sexu.

Deník Rudé právo pak 25. května uvedeného roku napsal: „Veřejná bezpečnost v Plzni zadržela skupinu čtyř mladíků a její vyšetřovatel je obvinil z trestného činu znásilnění. Mladí násilníci se k trestné činnosti doznali a byli odvezeni do věznice k dalšímu rozhodnutí okresního prokurátora.“ Zda byli dopadeni i další dva darebáci a k jakým trestům byli všichni následně odsouzeni, není známo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.