Místo sexu výprask | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Místo sexu výprask

O sexu s krásnou nevěstkou si mohl okradený nechat leda zdát.
O sexu s krásnou nevěstkou si mohl okradený nechat leda zdát.  (Ilustrační foto ara)

Vidina sexu s krásnou kněžkou lásky zlákala v únoru 1972 Moravana (50) do domu v brněnské Koželužné ulici, kam ho zavedl mladistvý darebák (16). Byla to ovšem finta, na kterou natěšený padesátník naivně skočil.

Ve zmíněném domě nečekala žádná vilná nevěstka s vytopeným bytem, jak mu nakukal lstivý mladík. Ten náležitě využil skutečnosti, že patřil jak výškou, tak tělesnou konstitucí do o poznání těžší váhové kategorie. Dostrkal vykuleného chlapíka po schodech dolů do sklepa, tam na něj vyrukoval a uštědřil mu pořádný výprask, kterému ošizený mužík nedokázal čelit. Musel silnějšímu lapkovi vydat všechny peníze, které měl u sebe. Bylo to padesát korun, což tenkrát nebylo tak málo. Dalo se za ně koupit třeba deset lístků do kina nebo pětadvacet půllitrů piva. K tomu mladík obral svou oběť ještě o krabičku cigaret. Pak pohrozil, že si dotyčného najde a zabije, jestli ho práskne na VB. To ovšem přepadený a oloupený padesátník stejně udělal a muži zákona pachatele rychle polapili. Byl to zlotřilý učeň teprve z prvního ročníku učiliště. Do trestního rejstříku mu tehdy přibyl první záznam.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.