Nešťastnici podřízl na plese! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nešťastnici podřízl na plese!

Střepy ženě prořízly krk.
Střepy ženě prořízly krk.  (ilustrační foto ara)

Spor dvou žen v Plzni vyvrcholil počátkem března 1987 tragickou, přitom zcela zbytečnou smrtí jedné z nich (†33). Nešťastnice vykrvácela poté, co jí skleněný střep přeťal krční tepnu. Na vině byl rozčílený manžel (33) její odpůrkyně.

Mimořádně smutná událost se odehrála na sobotním plese v jedné z plzeňských restaurací. Jak informoval 3. března 1987 denní tisk, po hádce manželky se soupeřkou se její choť do sporu dvou žen sám zapojil. A to tak nešťastně, že odpůrkyni popadl za ramena a smýkl s ní proti proskleným dveřím. Ubožačka prorazila skleněnou výplň a utrpěla velmi těžké zranění, na jehož následky zanedlouho vykrvácela.

Neměla bohužel naději na záchranu. Vzápětí zadržela viníka tragédie kriminální služba a její vyšetřovatel ho podle dostupných údajů obvinil ze spáchání závažného trestného činu. Ne ovšem z vraždy, nýbrž z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti. Nebylo mu totiž možné prokázat úmysl poškozenou ženu usmrtit. Jak byl horkokrevný Plzeňan potrestán, není známo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.