Zvrhlík zprznil nezletilou školačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zvrhlík zprznil nezletilou školačku!

Mladík dívku sexuálně zneužil.
Mladík dívku sexuálně zneužil. (Ilustrační foto scom)

Pobyt Ludvíka Š. (19) v Žinkovech na Plzeňsku, kam mladíka zjara roku 1924 poslal jeho otec až z východních Čech, vyvolal v jinak poklidné obci pozdvižení. Ludvík měl své tetě pomáhat s polními pracemi. Místo toho však obtěžoval slečny, pral se a kradl.

Žádná dívka si před jeho sexuálním apetitem nebyla jistá. Kromě toho Ludvík způsobil rvačku na tancovačce, jedné z dam ukradl šálu z peří zvanou boa a napadl koláře Rudolfa Š. Vysloužil si tím vyšetřování, ústní výtku od žinkovského starosty a nařízení, aby se vrátil domů, neboť své tetě, u které bydlel, dělal jen ostudu. Proto Ludvík v červnu skutečně ze Žinkov odjel. Ovšem v září téhož roku se vrátil. Ve vsi se mezitím hovořilo o »zprznění« malé školačky M. Š. (9), kterého se měl Ludvík Š. dopustit během svého prvního pobytu v Žinkovech. Dívence prý strkal prsty do rozkroku a poté jí nařídil, aby se o tom nikde nezmiňovala. Po odjezdu Ludvíka Š. se ale přiznala rodičům. Případ začali vyšetřovat četníci, ovšem mladík jakoukoli vinu popřel. Tvrdil, že ze strany rodiny M. Š. jde o mstu. Proč se mu mají mstít, však neuvedl. Četníci nezdárného mladíka zatkli a předali ho justici.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.