Kaplan si vynutil orální sex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kaplan si vynutil orální sex

Zločin duchovního se nakonec neprokázal.
Zločin duchovního se nakonec neprokázal. (Profimedia.cz)

Skandální aféru řešili v předvánočním čase roku 1926 četníci v Měčíně u Nepomuku. Sluha na tamní faře Karel T. (16) obvinil kaplana Josefa Z., že ho v podnapilém stavu donutil k orálnímu sexu. A to dokonce třikrát za jednu noc...

Četnická zpráva uvedla, že »Karel T. je kretin a pochází z rodiny degenerované«, což hrálo ve prospěch pana kaplana. Četníci zjistili, že inkriminovaného 13. prosince vypil kaplan čtrnáct piv. Proto si na nic, o čem mluvil Karel T., nepamatoval. Připustil ovšem, že s mladíkem spal na jedné posteli. Farář Josef Š. zpochybnil mladíkovu důvěryhodnost s tím, že Karel T. na faře ukradl několik drobností. Dva občané vypověděli, že Karel je známý jako lhář. Četníci přestali vyšetřovat trestný skutek kaplana Z. Vše se soustředilo na zjištění mentální způsobilosti Karla T. Znalci 12. února 1927 napsali: »Ačkoli nelze míti za to, že Karel T. je blbcem nebo kretisiem, přec jeho psychický stav nelze považovati za zcela odpovídající normální psychice šestnáctiletého hocha. Je mdlého rozum a mravně slaboduchý«. Pan kaplan měl vyhráno. Zda slaboduchého mladíka opravdu znásilnil, přestalo být podstatné a případ byl odložen.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.