Vraždila kvůli modřině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vraždila kvůli modřině!

Žárlivá žena zaútočila na svého druha nožem!
Žárlivá žena zaútočila na svého druha nožem!  (scom)

Svého druha Daniela B. zapíchla nožem extrémně žárlivá Antonie Z. (37). V propůjčeném pražském bytě na něj 16. října 1994 zaútočila poté, co se nedočkala odpovědi na otázku, odkud má muž na těle modřinu přiléhavě nazývanou »cucflek«.

Antonie měla v osudném okamžiku v žilách značné množství alkoholu, neboť vypila přibližně půl litru tvrdého alkoholu a také pár piv. Když odhalila usvědčující modřinku, chtěla okamžitě vědět, která krasavice ji nevěrníkovi udělala. Daniel se jí však jen smál a popichoval ji, ať ho klidně bodne. Nevěřil, že to Antonie udělá. V tom se však mýlil a špatný odhad ho stál život. Rozzuřená žena ho bodla do levé poloviny hrudi.

Detektivům se přiznala, dokonce podrobně popsala průběh hrůzné události. U soudu však obrátila a tvrdila, že svého druha rozhodně nezabila. Velmi ho prý milovala a nedokázala by mu ublížit. Soud však věřil prvotní výpovědi vražedkyně a poslal ji na jedenáct let do kriminálu s ostrahou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.