Žárlivce chytl amok! Začal střílet všude okolo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Žárlivce chytl amok! Začal střílet všude okolo!

Žárlivec málem zabil nevinného člověka!
Žárlivec málem zabil nevinného člověka! (scom)

Adam F. z Mladé Boleslavi nesmírně žárlil na svou pohlednou manželku. Když ji v březnu 1973 přivezl z práce cizí muž, neváhal po něm vystřelit z ilegálně držené zbraně. Málem při tom zabil nevinného řidiče, který projížděl okolo.

Mladá žena se zdržela na cestě z práce, protože vezla nemocné kolegyni výplatu. Chvilku s kamarádkou poseděly. Potom jí manžel kolegyně nabídl, že ji odveze domů. Adam F. se po práci zastavil v hospodě, kde vypil pět piv a tři velké panáky rumu. Když uviděl manželku vystupovat z auta řízeného cizím mužem, popadl ho záchvat žárlivosti.


Vzal svou ilegálně drženou zbraň a vyběhl před dům. Pamatoval si, že jeho ženu přivezlo červené auto. Místo po Škodě Octavii, která už odjela, však vystřelil po Škodě 100. Kulka prolétla karoserií a zaryla se do sedadla zcela nezúčastněného řidiče Jaroslava H., který ulicí jen projížděl. Pouze díky obrovskému štěstí se muži nic nestalo. Adam F. rychle vystřízlivěl, když si uvědomil, co se stalo. Pistoli rychle zabalil do hadru a ukryl v králíkárně. Nebylo mu to však nic platné, jeho pohledná žena měla žárlivce dost, a když ji detektivové vyslýchali, všechna tajemství svého muže prozradila. Manžela se tak zbavila na tři roky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.