Osminásobná matka utopila dítě: Prý by jim kazilo výlety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Osminásobná matka utopila dítě: Prý by jim kazilo výlety!

Matka holčičku nenechala ani nadechnout, utopila ji.
Matka holčičku nenechala ani nadechnout, utopila ji. (scom)

Eva M. (38) z Dobkovic na Děčínsku si s antikoncepcí hlavu nelámala. Od svých devatenácti let byla těhotná už osmkrát. Posledního potomka nemilosrdně utopila ve vaně. A důvod? Prý by jí miminko překáželo na výletech.

Krkavčí matka těhotenství tajila i před manželem. Už od počátku děťátku chystala strašný osud. Když na ni v listopadu 1997 přišly porodní bolesti, zavřela se v koupelně. Napustila si vanu, v níž také porodila holčičku. Dítěti nedopřála ani nádech a utopila ho. Mrtvolku zabalenou v igelitové tašce strčila do šatní skříně. Tam zůstala holčička »pohřbená« několik dní. Poté krkavčí matka hrůzný náklad vzala a odvezla ho do nedalekých Neštědic, kde ho hodila do kontejneru mezi odpad.


Eva M. při vyšetřování přiznávala, že si dítě nechtěla nechat. Prý by jí překáželo při procházkách přírodou, které ona i její manžel milovali. Tvrdila však, že ho chtěla tajně dát k adopci, jenže miminko se narodilo mrtvé. To ale vyloučili soudní znalci. Krajský soud ji poslal na deset let do vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.