Místo sestřičky se stala prostitukou: Krutě se jí to vymstilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Místo sestřičky se stala prostitukou: Krutě se jí to vymstilo!

Fotografie
Fotografie (internal)

 Eva Manová (19) z Jihlavy vystudovala zdravotnickou školu. Živit se jako sestra však nechtěla. Brzy po maturitě odešla do Prahy, kde začala poskytovat sexuální služby. V červenci 1994 ji našel její přítel uškrcenou. Vrah nebyl nikdy dopaden.

Eva žila v Praze se svým přítelem Richardem. Společně bydleli na Chodově. Její rodiče však neměli asi tušení, že si dívka pronajímá i byt na Zahradním městě, kde plní mužům nejtajnější erotická přání. Richard o privátu ovšem dobře věděl a svým způsobem fungoval jako Evin pasák. Bezpečí jí však zajistit nedokázal.

Když vešel 8. července 1994 do Evina doupěte neřesti, zarazilo ho, že cítí plyn. V kuchyni byly otevřené plynové hořáky. Eva na volání neodpovídala. Její tělo našel za postelí v ložnici. Kdosi ji brutálně uškrtil. Motiv vraždy byl nejspíš loupežný, peníze od sexuchtivých zákazníků totiž zmizely. Po tajemném vrahovi zůstal na místě činu jen přívěsek v podobě chalcedonu ve zlaté korunce, který mu Eva při zápase o život nejspíš strhla z krku. Vraha se najít nepodařilo a nyní už mu žádný trest nehrozí. Právě letos byl případ promlčen...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.