Homosexuální prostitut píchal zákazníky, dokud nezemřeli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Homosexuální prostitut píchal zákazníky, dokud nezemřeli!

Jan P. se živil sexem s muži, pak klienty ubodal.
Jan P. se živil sexem s muži, pak klienty ubodal. (Foto: scom)

Na počátku devadesátých let minulého století lákaly náhle otevřené hranice mladé lidi, aby zkusili štěstí v cizině.  Jan P. (21) ze Svitav odešel do Holandska, kde se živil sexem za peníze. Nakonec dva své zákazníky ubodal...

Janovi nabídl jeho kamarád z vojny Jaroslav N. (20), aby s ním šel pracovat do erotického klubu pro homosexuály v Amsterodamu. Ačkoliv byli oba mladíci heterosexuálně zaměření a sex s muži je nelákal, představa peněz byla silnější. Nejprve vše vycházelo. Vydělávali si slušné peníze, většinu ale zase utratili. V klubu se také seznámili s Draganem O. a Wilhelmem F., kteří si začali mladé Čechy zvát domů. Když Jan uviděl přepychově zařízený byt i volně dostupnou hotovost, neodolal. Dragana i Wilhelma v červnu 1993 ubodal a oloupil.


I s nakradenými věcmi utekl zpět do České republiky. Záhy ho následoval i Jaroslav. Holandští detektivové však nebyli hlupáci a brzo zjistili totožnost prostitutů, kteří k zavražděné dvojici chodili. Požádali proto přes Interpol české kolegy, aby pro ně oba výtečníky vypátrali. Jako prvního našli detektivové Jaroslava, který jim prozradil, kde se Jan ukrývá. Mladík byl nakonec vydán do Holandska. Jaroslavovi se nepodařilo prokázat nic jiného, než neoznámení trestného činu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.