Drsný trest za nevěru: Záletník byl umlácen násadou od krumpáče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Drsný trest za nevěru: Záletník byl umlácen násadou od krumpáče!

Nevěrného Jaroslava zabil zloděj, který se vloupal do jeho chaty.
Nevěrného Jaroslava zabil zloděj, který se vloupal do jeho chaty. (scom)

Nevěrník Jaroslav P. z Rokycan si v lednu 1978 užíval s milenkou v rodinném autě. Jeho manželka Marie P. pak našla ve voze zapomenutou rtěnku. Po bouřlivé hádce se Jaroslav sebral a odjel raději na chatu. Netušil, že si jede pro smrt...

Jaroslav se nevracel celou noc a jeho žena dostala strach, že se mu něco stalo. Očekávala totiž, že až vášně pominou, přijede její muž s omluvou domů. Ráno tedy Marie požádala svého bratra, aby s ní jel manžela hledat na jejich chatu. Tam se naplnily ženiny nejhorší obavy. Jaroslav ležel v tratolišti krve v jejich rekreačním domku. Někdo ho ubil k smrti.


Detektivové pochopitelně předpokládali, že vražda nějakým způsobem souvisí s Jaroslavovou nemanželskou aférkou. Ve skutečnosti ale šlo jen o strašlivou náhodu. Rozčílený Jaroslav přijel na chatu právě ve chvíli, kdy si v ní užíval zloděj. Došlo ke strkanici, při níž Jaroslav vyhrožoval pobertovi, že na něj zavolá Veřejnou bezpečnost. Zloděj popadl násadu od krumpáče a nešťastného muže na místě ubil. Pachatele detektivové našli díky služebnímu psovi. Ten je po stopě dovedl až k osm kilometrů vzdálenému nádraží, kde si krátce předtím rozrušený mladý muž kupoval lístek do Plzně. Popis se hodil na uprchlíka z psychiatrické léčebny v pražských Bohnicích Tomáše S. (26). Mladík se po svém dopadení k vraždě přiznal. Cesty osudu jsou zkrátka nevyzpytatelné. Kdyby onen den nenašla manželka zavražděného důkazy nevěry, mohl ještě žít.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.