Zoufalý fetišista: Vzrušovaly ho vlajky, tak je kradl. Erekci měl i s dudlíkem v kapse... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zoufalý fetišista: Vzrušovaly ho vlajky, tak je kradl. Erekci měl i s dudlíkem v kapse...

Dalibora nejvíce vzrušoval modrý klín na čs. vlajce.
Dalibora nejvíce vzrušoval modrý klín na čs. vlajce. (scom)

Strážný vojenské správy Dalibor G. (50) z Olomouce byl roku 1977 usvědčen, že krade materiál, který měl hlídat. Šokující bylo, že muž si naloupil mimo jiné neuvěřitelné množství československých vlajek a dudlíků. Ukázalo se, že Dalibor G. je neobvykle orientovaný fetišista a nad vlajkami onanuje.

Dalibora vychovávaly jeho matka a teta velmi přísně. Až do vysokého věku mu zakazovaly stýkat se s dívkami. Otce, který byl armádní důstojník, Dalibor nepoznal, protože od rodiny odešel, když byl ještě malý. Matka i teta vedly chlapce k vlastenectví a zdůrazňovaly mu, že vlajka je symbolem čistoty a krásy. Jako školák prodělal zápal mozkových blan, po němž mu zůstaly následky v podobě bolestí hlavy a mírně snížené inteligence.


Dalibor si brzy začal uvědomovat, že s jeho sexualitou není všechno tak docela v pořádku. Namísto nahých žen ho vzrušovalo vztyčování vlajky. Chodil rád na stadiony, a když vyjížděla vlajka na stožár, míval erekci. Nejerotičtější mu připadala československá vlajka, přitahoval ho zejména modrý klín. Toužil mít co nejvíc vlajek pro sebe, probírat se jimi a masturbovat. Dalším fetišem Dalibora byly dudlíky. Když si je strčil do pusy, představoval si, že ho matka kojí a uspokojoval se. Přestože svými krádežemi napáchal na tehdejší dobu neuvěřitelnou škodu přes sto tisíc československých korun, potrestán nebyl. Stíhání prokurátor zastavil a poslal fetišistu na léčení. 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.