Jak na roštěnou? Třeba po uzenářsku podle Jany Remkové

Jak upravit roštěnou? Třeba s pikantní klobásou a kyselou okurkou! Uzenářská roštěná podle Jany Remkové vám určitě zachutná.
POTŘEBUJETE:
750 g plátků z roštěnce
sůl
mletý pepř
olej
50 g slaniny
100 g cibule
300 g pikantní klobásy
1 lžičku plnotučné hořčice
1 větší kyselou okurku
masový vývar
JAK NA TO:
Roštěnky zlehka naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme. Na horkém oleji opečeme z obou stran cca 4 minuty z každé. Pak roštěnky vyjmeme a vložíme je mezi 2 talíře, aby udržely teplo. Do výpeku dáme slaninu pokrájenou na nudličky, cibuli, hořčici a okurku nakrájenou nadrobno. Zalijeme troškou vývaru a provaříme. Maso vrátíme zpět do hrnce a ještě společně chvilinku provaříme. Vhodná příloha jsou hranolky, opečený brambor, ale třeba i rýže, pokud si uděláme více šťávy.