Rivalita ve StarDance roste: Brzobohatý měl z vyhazovu Rupperta škodolibou radost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rivalita ve StarDance roste: Brzobohatý měl z vyhazovu Rupperta škodolibou radost!

Brzobohatý měl z vyhazovu Rupperta škodolibou radost.
Brzobohatý měl z vyhazovu Rupperta škodolibou radost. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Martin Hurda)

Někdo musí z kola ven. A muzikant Ondřej Brzobohatý (30), který ze StarDance vypadl minule, byl opravdu rád, že ho následoval jeho kamarád Matěj Ruppert (35).

Ondřej totiž chce vidět jako vítězku svou milou Taťánu Kuchařovou (25). Už minulý týden prosil všechny své fanynky, aby hlasy posílaly právě jí.

Ve StarDance obsadil Matěj Ruppert (35) krásnou bramborovou pozici. A i když neskrýval lítost z vypadnutí a v přímém přenosu předstíral slzy, je vlastně rád, že se konečně vyspí. Tanci ale propadl...


„Tanec mě opravdu vzal, takže si nemyslete, že končím. Naopak. S Alicí se budeme vídat dál a budeme trénovat, chci v tanci pokračovat,“ přesvědčoval po přenosu Matěj novináře i sám sebe. „Zítra ti volám kvůli tréninku,“ přisadila si jeho taneční partnerka Alice Stodůlková (26). Odchodem tohoto páru jsou všichni zdrceni. „Moje žena je zhroucená, byla to velká Matějova fanynka,“ přiznal moderátor Marek Eben (55), dojatá byla i porotkyně Tatiana Drexler (50). „Sice bych jako porotce neměla projevovat takové sympatie, já jsem ale také zdrcená. Pár s takovou energií mi bude prostě chybět.“



Autor:  kl

Přečtěte si
jednimdechem
10. 12. 2013 • 08:34

bohužel, Brzobohatý ml. nebude nikdy jako jeho otec...a tak strašně moc by chtěl...ale určitě jednou přijde na to, že každý je originál

lillyli
9. 12. 2013 • 19:05

Já taky ...chtěla jsem mít ve finále jeho a Aničku. Zajímavé je, že se letos dívám poprvé na SD a to kvůli úplně jiným lidem.

lillyli
9. 12. 2013 • 19:03

Prý si ho sama vyžádala...byla to jedna z podmínek její účasti. On prý už dvakrát SD vyhrál, takže tak

fizi
9. 12. 2013 • 17:12

Ondrovi ublížila jeho šílená touha,být nej,stejně jako kdysi Žilkové,nebo nedávno Morávkové.Lidi to nebaví.Letos je jistě nejlepší Kuchařová,ale musím říct,že mě osobně velmi překvapila Polívková.Četl jsem,že hodně zhubla při trénincích,ale měl jsem ji zafixovanou jako krendiciózní nemehlo.Velmi mě překvapila a fandím jí.Je super!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.