Meg Ryan: Zamilovaná padesátnice tajila lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Meg Ryan: Zamilovaná padesátnice tajila lásku!

Meg Ryan a John Mellencamp
Meg Ryan a John Mellencamp (Profimedia)

Meg Ryan táhne na 50, je však zamilovaná jako puberťačka. Po měsících utajování prasklo, že vyvoleným je známý rocker. Prozradilo je rande v New Yorku.

Mezi ní a zpěvákem Johnem Mellencampem to zajiskřilo v listopadu. Tedy v měsíci, kdy slavila 49 let. Nějakou dobu se svoje rande snažili tajit. Stejně to ale vyšlo najevo.

Možná i proto, že rockerova manželka Elaine mezitím požádala o rozvod. Meg však jejich vztah nerozbila. Manžele spolu nežili už delší dobu, rozvod je tedy jen formalita.

Fotografové je zastihli, jak si spolu užívají první dny nového roku v newyorském Martha´s Vineyard. Zdejší obchodníci už Meg znají, ale Johna viděli poprvé. Přesto se pár choval tak přirozeně, že nepřitáhli zvláštní pozornost. „Myslela jsem, že je to její manžel, protože spolu vycházeli tak přirozeně a familiérně, jako by byli starým manželským párem,“ řekl jeden z tamních prodejců.

Meg na svoji lásku čekala pěkně dlouho. Zatím byla vdaná jen jednou s Dennisem Quaidem. Manželství se rozpadlo po deseti letech v roce 2001. Mají spolu syna Jacka Henryho (18). Ona pak adoptovala Číňanku Daisy True (6).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.