Zpověď manželky Schumachera: Slova, která chytnou za srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpověď manželky Schumachera: Slova, která chytnou za srdce

Michael Schumacher líbá manželku Corinnu za svých šťastných dní. Ta mu to teď bohatě oplácí
Michael Schumacher líbá manželku Corinnu za svých šťastných dní. Ta mu to teď bohatě oplácí (Profimedia.cz)

Od doby, kdy utrpěl roku 2013 její manžel úraz na lyžích a kdy se život Schumacherových radikálně změnil, dávala jeho manželka Corinna (50) médiím rozhovory jen výjimečně. Nedávno udělala výjimku. Co prozradila o svém muži?

Michael Schumacher utrpěl při osudovém pádu na svahu vážný úraz hlavy a málokdo ve skutečnosti ví, jak na tom bývalá hvězda Formule 1 dnes je. Jisté je, že ve šlépějích svého otce, jak uvádí Nedělní Blesk, jde jeho syn Mick (20). Manželka Corinna s dcerou Ginou Marií (22) mají zase slabost pro koně.

Na ranči ve Švýcarsku jich prý mají čtyřicet a jak manželka „Schumiho“ přiznala, pořídil jí je ještě její muž. Stalo se tak v roce 2005 u příležitosti desátého výročí svatby. „Když mi bylo 30, toužila jsem po koni. Michael se mnou letěl do Dubaje, kde jsem chtěla koupit arabského plnokrevníka,“ vzpomíná Corinna pro německý magazín Shy a dodává: „Dělal pro mě úplně všechno. Budu mu za to navždy vděčná.“

Proto mu to teď oplácí stejným dílem. Od doby, kdy je Michael trvale upoutaný na lůžko, se od něj nehne na krok.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.