Dana Kolářová po vážné operaci: Léčba na skrytém místě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dana Kolářová po vážné operaci: Léčba na skrytém místě

Herečka Daniela Kolářová
Herečka Daniela Kolářová (Dana Kolářová, herminapress.cz)

Zdravotní stav Daniely Kolářové (72), která v závěru května podstoupila náhlou
gynekologickou operaci a musela zrušit řadu pracovních povinností, se zlepšuje. Deník Aha! herečku zastihl na nákupu v obchodě, kde si zrovna pořizovala zásoby na chalupu v Libčicích u Nového Knína.

„Je mi lépe! Ale musím se šetřit,“ prozradila hvězda filmů Noc na Karlštejně nebo Léto s kovbojem.

Koupila si květiny

„Jedu na chalupu, kterou mám nedaleko, tak jsem si chtěla nakoupit. A vezu si tam také nějaké květiny. Chci se tam schovat před současnými vedry, která mi nedělají dobře,“ svěřila herečka, která si kryla oči slunečními brýlemi.

Už je to lepší

„Moc mne těší zájem lidí o můj zdravotní stav, ale nechci to už rozebírat! Je to lepší, však vidíte,“ usmívala se. Z obchodu si to pak Kolářová namířila za volat. Škodovku Yeti řídila sama. „K práci se vrátím v nové divadelní sezoně,“ rozloučila se herečka a zamířila si to do Libčic ke slapské přehradě.

Náhradní termíny

Pražské Studio Dva, ve kterém Kolářová hraje, přeložilo hereččina představení na náhradní termíny! „Ze zdravotních důvodů jsme nuceni přesunout představení Odpočívej ve svém pokoji naplánované na 14. června na náhradní termín 31. srpna 2019 od 19 hodin. Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace,“ objevilo se například na stránkách divadla. Kolářová se tak kvůli náhlé operaci nemohla na konci května zúčastnit plzeňského Komedy festu, kde si měla převzít cenu. Právě tam poprvé zaznělo, že má zdravotní problémy.

 Daniela Kolářová: Proč šla kultura dolů? Nemusíme kličkovat před cenzurou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nbrpetr
20. 6. 2019 • 09:43

-----------------Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : linky.tk/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.